• Äldre 4 Mar 14:21
  4373 visningar
  15 svar
  15
  4373

  Herregud överaskningsfrieriet förstört!!

  Se på det såhär: Du vet inte med 100% att han tänker fria. Det vet du aldrig! Du vet inte heller när. Du kanske, kanske, har fått en idé om plats men inte alls säkert, sånt kan ju ändras... Det kanske var något helt annat meddelandet handlade om? Det kanske du kan tänka dig iallafall?

  Om du vill behålla din överraskning, säg inget! Om vi nu tänker oss att det stämmer så sätter du ju en kille i en sits där han måste "erkänna" sina planer, och då blir ju den verkliga överraskningen - dvs om han faktiskt ska fria eller inte - förstörd.

 • Äldre 5 Mar 09:51
  #10

  Jag hade också på känn att min kille skulle fria, flera veckor innan hade han hållit på och frågat om ringar, och jag hade råkat se hans internethistorik där han hade googlat efter olika guldsmeder i närheten. Men när det väl var på gång blev jag helt tagen på sängen. Jag trodde liksom han hade glömt bort det där... !

  Tänk dig att det är som en överraskningsfödelsedagsfest - även om man vet att det är sin födelsedag blir man ju lika överraskad ändå. Och om han nu friar (jag säger OM för du har ju ingen aning!) så tror jag att du kommer att bli lika överlycklig, vare sig du vet platsen eller ej!

Svar på tråden Herregud överaskningsfrieriet förstört!!