Inlägg från: Anonym (litesamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (litesamma)

    Inget sex på över två år!

    Nu har jag bara snabbskummat, men jag som kommer från en helt normal, icke-troende, svensk, arbetar/medelklassfamilj har inte heller haft något sexprat, är det verkligen vanligt i familjer?
    Spä på detta med att jag i 18års ålder blev våldtagen..
    Ja. Det har tagit mig otroligt många starka kvinnliga vänner för att ens våga nämna ordet sex. Vänner som har visat att det är okej att gilla sex och prata om det och prata om att det är på deras initiativ och villkor också. Detta arbete har inte varit lätt och jag tycker fortfarande det är jobbigt att prata sex med sambon även om jag inte längre har några som helt problem med att prata med mina tjejkompisar om det!

    Hursom så har jag och sambon också alldeles för rena lakan, eller hur man nu ska uttrycka det.

    Han har haft dåligt med jobb och i höstas inte alls vilket ledde till en nollställning hos honom. Tillslut tvingade jag honom till en psykolog för att prata om det. Dessutom har det inte gått mer än max 3 veckor, men oftast mellan 1-2 veckor mellan gångerna... Då ska det till att vi innan har haft det 3-4 gånger i veckan fram tills i somras någon gång då det kom fram att kondom inte var så skönt för honom. Jag skaffade p-piller men det var nästan då det började avta.. så ja. Jag slutade ta initiativ för det hände aldrig något och varje gång jag försökte så kände jag mig lite mer ful, tjock, värdelös, oattraktiv.

    Nu har jag nästan börjat bli för bekväm för det.. tycker det är lite jobbigt, och ja, han är mest sugen på morgonen och jag på kvällen... så där är det ju helt kört! :P Men vi har ändå börjat ha det mer frekvent; och det är ju bra! :) Men det är ju värt att nämna att jag tagit upp det ganska ofta, speciellt i början innan jag kunde acceptera att han helt enkelt inte var sugen (för alla killar är väl sugna alltid jämt, så är det väl? medan tjejer inte är speciellt sugna så hur kan det vara så att han inte är och jag är???) och taggade ner.

    Förövrigt är vi väldigt kramiga med varandra. Pussas flera gånger om dagen och sitter nära varandra när vi tittar på tv osv. så det problemet har inte vi riktigt!  

Svar på tråden Inget sex på över två år!