Inlägg från: madmoxxi1177 |Visa alla inlägg
  • madmoxxi1177

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    tesselessan skrev 2015-06-22 12:52:12 följande:

     den går nog att rädda, fast jag vill inte behöva betala 800 kronor för att tvätta en klänning som kostade 1000 kronor att sy upp. Skulle skylla på att det är en principsak men egentligen vill jag nog ha en ny klänning. Den jag fick var uuuuunderbar men det kändes som sagt inte rätt när jag fick den på mig. det var itne den där wow faktorn jag väntat mig.

    kanske känns bättre när jag gått ned 15 kilo och då kanske jag har båda klänningarna på mig.....


    Nähä, men dåså. Var köpte du den?

    Eller har du redan skrivit det oxo?

    Jag måste berätta en lyckosam sak. Har suttit på alla olika sidor på nätet och scrollat. Jag har hittar en klänning jag känner, shit, this is the one. Priserna mellan siderna diffar med ca 100-200kr. Så spelakvitta helt enkelt.

    Jag satt på en affärs sida här i sverige som finns i hemstaden, scrollscroll och helt plötsligt.... KLÄNNINGEN!

    Samma som jag hittat på kinasidor. Jag dog lite och bokade tid hos dem pronto! 6/7 ska jag testa klänningar med min mamma o syster. Jag är helt uppskruvad och så jävla lycklig. Nu kan jag PROVA den innan jag köper den billigt från kina :) så jag vet hur den sitter (ska sitta iaf) när den anländer!

    Så det var dagens lyckospjut! Hur är det med er andra??
  • madmoxxi1177
    tesselessan skrev 2015-07-09 15:11:10 följande:

    Hur gick det med din klänning? provade du den?
    ja... de hade inte den.... :( det som stod som "Endast i butik" betydde att den bar agick att beställa där. vart så besviken att jag vill gå där ifrån typ.
  • madmoxxi1177
    tesselessan skrev 2015-07-10 08:04:03 följande:
    Neeeej vad tråkigt. Jag förstår din besvikelse. Kan du hitta någon som liknar den i modellen och testa om modellen passar? 
    sjöjungfrumodellen var fin på, ska prova lite andra modeller på ett annat ställe och gå tillbaka till den första butiken i höst igen. för då kommer den nya kollektionen.
  • madmoxxi1177
    Annahoj90 skrev 2015-07-27 20:48:33 följande:

    Jag och min sambo gifter oss eventuellt nästa år. Jag har fastnat för denna klänning (ursäkta för länk, skriver från mobilen)

    www.landybridal.co/fashion-ball-gown-sweetheart-natural-train-organza-ivory-sleeveless-zipper-with-button-wedding-dress-with-appliques-and-ribbons-cwxt14036.html

    Har någon annan här beställt en liknande klänning i rosa? Jag är rädd att den blir för rosa. Jag vill ju att den ska vara mer åt blush/svagt rosa än knallrosa så att säga. Vad tror ni? Här är en guide över deras tyger, men det är ju svårt att veta hur det blir i en hel klänning.

    www.landybridal.co/help


    du kan ofta maila dem o be o få samples. så om du ber o få samples på den klänningen så kan du kanske få en liten uppfattning?
  • madmoxxi1177
    tesselessan skrev 2015-07-28 08:16:02 följande:
    om man kollar på deras tygprover och på organza tyger så verkar det finnas en som är svagt rosa.
    själv tycker jag att klänningen på bilden ser rätt rosa ut redan.
    agreed!
  • madmoxxi1177
    Annahoj90 skrev 2015-07-31 19:16:11 följande:

    madmoxxi1177 och tesselessan, jag förstår hur ni menar och det är lite svårt för mig att förklara. Det jag inte vill ha är en bubbelgummsrosa kläning, så att säga. Det organzatyg som heter just "pink" ser ju väldans rosa ut. Förstår ni lite hur jag menar eller är jag hemskt kass på att förklara? ;)

    Om man ber att få samples, vad innebär det? Får man en bild om dom sytt upp den tidigare eller en tygbit hemskickad typ? Ni märker, jag är ju helt lost när det gäller det här, feel free to laugh! :D

    Medan jag ändå är igång med dumma frågor, kommer hela klänningen vara i organza? Ser ju mest ut att vara det översta lagret och sen ett mer täckande/stadigare tyg under (eller vad man ska säga). Herrejesus, vad korkad jag känner mig!


    vet du vad? maila dem o fråga :)
  • madmoxxi1177
    svisch skrev 2015-09-12 14:39:43 följande:

    Hej! Har beställt och fått hem två brudklänningar från Kina (ja, jag kunde inte bestämma mig), men, jag är så otroligt missnöjd! Den första var kritvit, skulle ha varit ivory, och satt katastrofalt illa.

    Nr 2 är otroligt välsydd, men ser inte ut att vara i närheten av den klänningen jag beställde. Den är inte alls mig, så det blev tokfel!

    Nr 1 kommer sys om till dottern, jag återanvänder tyget och spetsen helt enkelt, så är inte de pengarna helt kastade i sjön.

    Och nästa vecka ska jag boka tid för klänningsprovning i riktig butik. Ville så gärna att en av klänningarna skulle se ut som på bilderna... Eller iallafall i närheten.


    VILKEN sida var det?! =O
  • madmoxxi1177

    Jag fick min klänning förra veckan, lämnade in den för intag och uppläggning igår. har efter intag och upplägg spenderat 1900:- på klänningen, ingenting. Jag var så glad när klänningen kom och den är verkligen välgjord. lightinthebox.com, de var bättre än jag trodde det skulle bli.

  • madmoxxi1177
    TNY skrev 2015-10-11 10:18:19 följande:
    Jag står i tagen att beställa en bolero som förhoppningsvis matchar klänningen. Har hittat en fin på just LightintheBox. Härligt att du är nöjd, då vågar nog jag beställa där också.

    Jag beställde en kinaklänning på www.beidress.co/ och blev glatt överraskad av kvalitén. Däremot missade jag att skicka mitt mått under bysten, så kuporna är enorma. Det ska rättas till hos skräddare.
    När det är gjort lovar jag att ta bild på klänningen när jag har den på mig, och även jämför-bilden på beidress' hemsida.
    låter asbra. vilken bolero? jag funderar på om jag ska ha en sjal, ska gifta mig i början på September... kan hju vara hur som med vädret då... 
  • madmoxxi1177
    TNY skrev 2015-10-12 11:37:14 följande:
    Blidde ingen.. jag ville ha den måttsydd (har väldigt breda axlar och kort överliv..) men det kunde/ville de inte göra, så jag avbetällde igen.  :/

    Får leta vidare, eller gå till brudbutiken här i stan kanske?  ;)
    what?! dålig stil... Hoppas du hittar ngt fint ändå :) 
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!