• iurochskur

    Rin: Jag förstår också din frustration, det känns ju inte riktigt som att dom förstår men man vet ju inte säkert. Tänker också att om du skickar in en bild på en vit och grön klänning blir det svårare för dem att bortse ifrån.

    jennyal: Så himla fin! Funderar på något lknande till själva festen, tänk så snygga skor man kan ha till som hade synts! Har du några skor i åtanke? Dom på bilden är supersöta. 

  • iurochskur

    Vad kul att folk börjar få sina klänningar :)! Utvandrare: Tycker du är superfin i din klänning!

    Min säljare på dhgate har fått två negativa omdömen som de senaste nu, bara positiva förut, inte så skoj men jag visste ju att jag tog en risk, vi får se vad som kommer hem till mig...

  • iurochskur

    daniiel: Tack! Det är en inbal Dror-kopia, ganska komplicerad men de har "real pictures" och den ser jättefin ut... Räknar inte med att den är perfekt, tänkte göra vissa ändringar själv ändå men hoppas på en fin bas :)

  • iurochskur
    kärleken skrev 2014-04-16 07:49:10 följande:

    Nu har min klänning! Snälla ge lite feedback! Sitter den snyggt? jag har egentligen mindre omfång på midjan lite längre ner, men kanske hade inte kjolen hängt lika bra om midjan varit där nere? Sitter överdelen tillräckligt tait? Ser mina axlar breda ut? (jag har breda axlar, så vill ju inte markera det allt för mycket...)
    Något som kan ändras?

    Först kommer förebilder och sedan mig i den :)
    (jag beställde en lång chiffongkjol istället för kort i tyll..)


    Jag tycker också att den sitter fint på dig och dina axlar ser inte breda ut, inte heller dina armar ser stora ut, tycker det ser ut som att du skulle kunna ha vilken ringning som helst och även tunnare eller utan axelband om du velat, du är hur fin som helst, se fördelarna med att ha lite bredare axlar istället, du har en fin hållning och det ger pondus men du är absolut inte stor för det. Alla har sina egna issues men också fantastiska fördelar, se fördelarna istället och äg dina axlar :)

    Med tanke på klänningens stil tycker jag den sitter lagom tight.
  • iurochskur

    Tuvalie88: Så spännande att få se din klänning, jag har också beställt med en massa spets, jag tänker som du, bäst att ha låga förväntningar men om det blir bra så måste det bli himla fint.

    Min klänning har status skickad nu, står att det tar mellan 12-23 dagar :D

  • iurochskur
    Tuvalie88 skrev 2014-04-22 12:20:45 följande:

    Tyvärr var inte min klänning alls som jag hade hoppats, och jag hade låga förväntningar. Men det var en chansning. Ska be sambon om hjälp ikväll att snöra på den ordentligt och ta bilder så får ni se, ska även försöka sälja den.

    Problemet, massor med paljetter och pärlor fast jag skrev att jag absolut inte ville ha det. Jag antar att det inte går att mejla bilder till dem igen och kräva en ny?

    Om jag efter mina erfarenheter ska ge något tips så är det att beställa en klänning som finns på en hemsida, inte skicka egna bilder. Men många gör det och är nöjda så lyssna inte bara på mig dino var annars snabba och jag slapp tull och det tog två dagar att få hem den.


    åh så trist, jag är också livrädd för pärlor för jag tror det kan se så billigt ut när det inte är mycket tid nedlagt. Var där verkligen pärlor och paljetter på den klänningen på bilden ens? Jag hade klagat iaf.
  • iurochskur
    Tuvalie88 skrev 2014-04-22 16:07:31 följande:
    Nä det var det inte, så de har bara lagt på det ändå. Det är verkligen inte min stil med paljetter och pärlor så det känns inte som att jag vill ha klänningen. Förhoppningsvis kan någon annan tycka att den är fin för den är väldigt välsydd.
    Det var ju ändå bra men inte ok att de freestylat så. Hade den varit fin utan pärlorna och paljetterna?
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!