• Tuvalie88

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Maj12: då är det spetsapplikationer antagligen det min klänning kommer ha och på din såg det ju jättebra ut! På sidorna går det nog ganska lätt att sy in ser det ut som. Men klurigt på längden som någon skrev. Jag kommer få samma problem, vad jag förstår så gör de ofta klänningarna extra långa också eftersom alla har olika höga skor.

  • Tuvalie88

    Carola87: när beställde du din klänning? Jag har för mig att det inte var så länge sen, verkar ha gått fort! Skickade de mejl först och sa att den var klar? Superfin på dig!

  • Tuvalie88

    Utvandrare: Jag tycker att du är så fin i klänningen! Tror du inte att det vita känns bättre när du har en bukett och är utomhus med den? Nu vet jag ju inte när du gifter dig men jag kan tänka mig att det känns annorlunda då än nu hemma. Men jag tycker att du borde vara nöjd för klänningen är jättefin och klär dig verkligen!

  • Tuvalie88

    Sannis! Jag har också några frågor vilket datum beställde du? Var det en klänning från sidan eller skickade du en bild? Fick du den hem till dörren? Superfin! Hoppas att min är lika fin, jag blir så hoppfull när jag ser så fina klänningar från dino

  • Tuvalie88

    Jag beställde min den 26 mars, också efter ett foto men tog en 36a enligt deras måttabell. Då borde även min klänning komma vilken dag som helst!!!

  • Tuvalie88

    En fråga, jag har haft koll på dinos sida och idag har de bytt status till skickad. Någon annan som hade samma koll innan ni fick er klänning och vet hur lång tid det tog efter att statusen ändrades till att klänningen kom fram?

  • Tuvalie88

    Vallmoo: jag kommer få hem min klänning från dino i veckan, får se om det är en till nöjd då eller inte! Så nervös men det är ju billigt och värt att chansa. Vilken typ av klänning vill du beställa?

  • Tuvalie88
    vallmoo skrev 2014-04-20 23:07:28 följande:

    Ska bli spännande och se hur din blir! Den ser jättefin ut på bilden tidigare i tråden. Hur ser den ut nedtill?


    Den ska se precis ut som på bilderna även nedtill men utan släp, men vi får se om de fattade det :-P jag försöker ha väldigt låga förväntningar så kanske det blir bra jag är nog mest nervös över spetsen och storleken, även om jag beställt en 36 så har jag förstått att det ibland inte stämmer alls. Jag hoppas att det är ett glatt inlägg jag får skriva här till veckan och med fina bilder!
  • Tuvalie88

    Tyvärr var inte min klänning alls som jag hade hoppats, och jag hade låga förväntningar. Men det var en chansning. Ska be sambon om hjälp ikväll att snöra på den ordentligt och ta bilder så får ni se, ska även försöka sälja den.

    Problemet, massor med paljetter och pärlor fast jag skrev att jag absolut inte ville ha det. Jag antar att det inte går att mejla bilder till dem igen och kräva en ny?

    Om jag efter mina erfarenheter ska ge något tips så är det att beställa en klänning som finns på en hemsida, inte skicka egna bilder. Men många gör det och är nöjda så lyssna inte bara på mig dino var annars snabba och jag slapp tull och det tog två dagar att få hem den.

  • Tuvalie88
    iurochskur skrev 2014-04-22 15:29:51 följande:

    åh så trist, jag är också livrädd för pärlor för jag tror det kan se så billigt ut när det inte är mycket tid nedlagt. Var där verkligen pärlor och paljetter på den klänningen på bilden ens? Jag hade klagat iaf.


    Nä det var det inte, så de har bara lagt på det ändå. Det är verkligen inte min stil med paljetter och pärlor så det känns inte som att jag vill ha klänningen. Förhoppningsvis kan någon annan tycka att den är fin för den är väldigt välsydd.
  • Tuvalie88

    Klänningen är ju fin men den är inte jag. Hade det bara varit överdelen så hade jag nog tagit bort allt och satt dit ny spets men släpet vill jag inte heller ha och det blir ett för stort projekt att ta bort. Lite svårt att hinna med det med en tremånaders bebis också :p Väldigt välsydd klänning annars så jag vill inte avskräcka någon! Blir nog bara inte alltid som man tänkt sig. 

    Daniiel: Vet du hur det funkar om klänningen inte stämmer med bilden? Är det någon idé att skicka bilder, bifoga de mejl jag skickade och kräva kompensation eller en ny klänning?  

    Här kommer en bild som sambon precis tog.

     

  • Tuvalie88
    daniiel skrev 2014-04-22 19:47:15 följande:
    Hade du beställt den utan släp? 

    Alltså.. klänningen ser jättefin ut och den är väldigt lik klänningen du beställde. Jag har svårt att se att du skulle kunna få en ny klänning faktiskt. Ja, det är väldigt synd på det med pärlorna och paljetterna, men.. ja.. Det är inte ett så stort fel ändå. Om det är det enda du egentligen kan anmärka på (alltså som inte blev rätt i beställningen), så kan du nog anse dig ha fått hem en väldigt bra klänning :)

    Sedan är det ju inte alltid att man tycker om klänningen ändå, men det är ju inte företagets fel isåfall.

    Men som sagt, superfin klänning! :)
    Ja jag hade skrivit att jag varken ville ha släp eller pärlor och paljetter. Skickade ett mejl nu men har inga förhoppningar om svar. Problemet med pärlorna och paljetterna är att de är fästa med samma tråd som spetsen. Men jag visste att det var en chansning, jag kanske kan få tillbaka hälften av vad jag gav så får jag leta vidare efter en annan klänning. 
  • Tuvalie88

    Jag lovar att återkomma om jag får svar, svarar de inte inom några dagar så slänger jag iväg ett till mejl. Tror att jag glömde klaga på släpet. Som du säger Daniiel, det är nog bra att visa på flera saker som inte stämmer med klänningen.

    Hoppas att den kan bli fin till någon annan, för den är ju fin bara inte riktigt jag.

  • Tuvalie88

    Jag tänkte uppdatera för er hur det har gått med min klänning. Beställde en från dino som jag tidigare visat som jag inte alls var nöjd med. Full med pärlor och paljetter vilket inte alls är min stil. Men jag mejlade dino då de satt på dessa trots att jag skrivit till dem att jag absolut inte ville ha det eller ett släp som det också var. Jag fick pengar tillbaka! Inte så mycket men jag trodde inte ens att de skulle svara på mitt mejl. Betalade 300 dollar och fick tillbaka 50, alltså 350 kronor ungefär. Så dino är väldigt seriösa att beställa av skulle jag säga

    Men jag hade önskat att jag letat klänning på blocket istället, har köpt en nu som är jättefin! Hade jag beställt från Kina idag så hade jag valt en enklare modell och utan spets. En del får såklart hem jättefina spetsklänningar men det känns också som den typ av klänning som kan bli mest fel. Klänningen från dino var dock väldigt välsydd, men det ska ju inte vara någon skillnad då de flesta bröllopsklänningsmärken har sin tillverkning i Kina.

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!