• Jenny C

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag vill bara dela med mig av mina erfarenheter av jenjenhouse.com. Jag har läst tråden när jag funderade på att beställa en så kallad kinaklänning som brudklänning. I slutändan fegade jag ur :) och nu syr min fantastiska mamma min brudklänning. Jag har dock beställt en klänning till mina blivande svärföräldrars 40-åriga bröllopsfest. 

    Jag har bara positiva saker att säga om jenjenhouse. Klänning stämmer bra överens med bilden och var väldigt välsydd. Jag behövde dock ta in den lite i midjan men inget som inte mamma kunde lösa :) Jag tror jag hade löst det själv också då det inte såg svårt ut :) Jag beställde klänningen i vinrött (burgundy) och även färgen på klänningen stämde överens med vad jag såg på deras färgkarta. 

    Det enda som hände var att UPS levererade klänningen för sent enligt deras garanterade leveranstider, dock i god tid för mig då det gick fortare att sy upp klänningen än vad jenjenhouse hade sagt. (Vi använder UPS på jobbet så jag har lite koll på vad som gäller). Jag anmälde detta till UPS så att jenjenhouse inte skulle behöva betala för frakten. (Man behöver inte betala för frakten om UPS inte håller sina garanterade leveranstider). Idag fick jag ett meddelande från jenjenhouse där de skriver att de kommer att betala tillbaka frakten. Jag har inte bett jenjenhouse att betala tillbaka frakten då jag mest anmälde förseningen för att jag inte tyckte att UPS gjort ett särskilt bra jobb och att de då inte ska ha betalt enligt sina egna regler. Så detta tycker jag jenjenhouse har skött exemplariskt!



    Bilden på Jenjenhouse hemsida



    Min klänning

    Hoppas detta inlägg kan vara till hjälp för någon.

    Jenny

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!