• Kiki123

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Har funderat länge på att köpa denna klänning till vårt kommande bröllop, är dock orolig över att överdelen skall se "plastig" ut, om ni förstår vad jag menar. Vad tror nu? Annars är den allt jag söker, vill inte ha släp och vill ha något som täcker mina axlar då jag av naturen är (i min mening i alla fall) bredaxlad.

    www.jjshouse.com/A-Line-Princess-V-Neck-Floor-Length-Taffeta-Wedding-Dress-With-Ruffle-Lace-Beading-002012805-g12805

    Är annars supernervös inför att beställa en klänning såhär utan att först ha  provat den. Stirrar upp mig över allt som kan gå fel. Fast det är värt att chansa. Är så peppande att se alla Era fina klänningar och höra hur nöjda de flesta av ha blivit i slutändan.

    :)

  • Kiki123

    Nu är det äntligen dags att beställa klänningen men en fråga uppstod, hur har ni gjort med betalningen? PayPal eller kort direkt via sidan? Känns som om kort är smidigt men är det säkert?

  • Kiki123

    Fick min klänning igår, verkligen fin. Är ganska nöjd. Enda är att axelbanden är lite långa och den längden har de tagit från totallängden. Mao kan jag inte ha höga klackar. Skall kolla med en sömmerska om det går att ordna. Lite surt då vi tog klänningen från Kina pga tight budget. Plus att underkjolen inte är aktuell i dagsläget.

    Om någon kan tipsa om en sömmerska i malmö/lund är det välkommet. Inte för dyr.

    I övrigt gick frakten perfekt. Snabb och enkel leverans. Klänningen, underkjol, kklädpåse och ändring från släp till golvlängd hamnade på 4000 inkl 1300 i tull och moms.

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!