Inlägg från: midsommarbrud 2015 |Visa alla inlägg
  • midsommarbrud 2015

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Här har man vågat beställa hem en klänning från ebay minsann, trodde aldrig att jag skulle våga, men blir man kär så blir man Glad
    Det är som de säger på "Say Yes To The Dress" - When you fall in love you stop looking Glad

    Jag hoppas verkligen att den passar, har skrivit vilken storlek, färg och rygg klänningen ska ha, så nu sitter man bara och väntar, såå nervöst!

    Är det många här som varit missnöjda med resultatet från Kina?

    Såhär ser den ut på deras sida, uppdaterar när den kommit hem och sitter på kroppen Skrattande

  • midsommarbrud 2015
    mtep skrev 2015-03-23 20:50:04 följande:

    Idag fick jag meddelande på eBay att min klänning skickats från HongKong! Känns spännande men känner mig samtidigt nästan lite illamående för jag är så nervös hur klänningen kommer se ut!! Hon skrev ett "tracking no". Men var hittar jag var jag kan skriva in detta och följa min klänning. Hur lång tid tar det att få nåt fr HongKong?


    Jag har aldrig lyckats söka på "tracking no" från ebay Obestämd Leveranstiden brukar vara några dagar, men det kan variera från några dagar till en månad.. Det jag beställt från Hongkong/Kina brukar komma inom 2 veckor Glad
  • midsommarbrud 2015

    mycket fina klänningar plättis och mycketsaft!!! Skrattande
    jag tycker absolut att du ska prova med bandet i midjan med plättis! :)

    Det här med tull, vad är det för regler på det? Är det en prisgräns eller får man betala tull för allt?
    Jag har tidigare beställt lite kläder och grejer från Ebay, och har aldrig betalat tull.. Är det skillnad på en brudklänning? Eller har det med saken att det inte är ett företag som skickar varan från Ebay, utan att den är märkt "gift"? Eller kommer jag få betala tull? Det är inte en kostnad jag räknat med då jag aldrig behövt betala det innan, behöver jag vara beredd på en tullkostnad tro?

  • midsommarbrud 2015

    ojoj här var vi trevliga..........
    NIghtrod, jag har gått ut grundskolan, jag har vidareutbildat mig på högre nivå, men alla kan inte hålla koll på allt. Det var en enkel fråga, tråkigt att den störde dig! Att inte alla vuxna människor vet vart gränsen går för tull & moms... oj, ja det ska ju läras ut i grundskolan! Eller?..... nä, bäst att inte fråga mer här verkar det som..

    Mina beställningar har aldrig haft ett värde över 300 kr, därför jag inte behövt betala varken tull eller moms..
    Tack för svaret Undande skaning! Nu blir jag lite mer påläst Glad

  • midsommarbrud 2015
    Plättis skrev 2015-03-26 09:27:56 följande:

    Jag fick förresten faktura från DHL med tullkostnaderna igår, och enligt Tullverkets hemsida skulle jag betala strax över 1 000 kr i tull och moms eftersom min klänning kostade 2 300 och ett par hundralappar i frakt. 

    Döm av min förvåning när jag öppnade brevet och de ville ha 125 spänn för alltihop Förvånad Jag var tvungen att kolla baksidan på alla papper för att se så de inte skickat flera fakturor i samma brev. 


    Vilken trevlig överraskning! Glad
  • midsommarbrud 2015

    Då har det tråkiga inträffat, säljaren plockade bort sitt ebay-konto efter många år som aktiv med bra omdömen.. Innan de hann skicka min klänning, så jag har fått kolla efter en annan klänning.
    Jag hittade en på lightinthebox, ska bli spännande att se den i verkligheten, fastnade verkligen för den Glad
    Det står att den ska skickas senast den 28 april, så man får väl vara nervös hela denna månaden också Flört jag har lagt till en försäkring på att den faktiskt ska komma hem till mig, hoppas Glad klänningen hade bra omdöme och många bilder som omdömen så att man ser att den ser bra ut i verkligheten med Glad

    får se om det behövs en underkjol eller om den sitter bra ändå, vad tror ni? Är det någon som köpt en liknande?

  • midsommarbrud 2015

    Jag har fått hem min klänning :) det tog bara 6 dagar från det att jag beställde den på lightinthebox :) dock mätte jag nog lite fel över höften, för satan vad tajt den sitter! Just nu försöker jag träna ner rumpan lite, äta lite nyttigare, och har köpt ett par shapingstrumpbyxor till hjälp :P
    Det går att lösa, i klänningens sidor sitter det "kilar" med tyg, vilket gör att man kan ta ut klänningen någon cm om man vill :) så mamma ska kika på det närmare bröllopet.
    Annars tycker jag att klänningen är lika fin som på originalbilden, älskar den! :) Har bestämt mig för att inte ha underkjol, den är fin ändå i siluetten :)

  • midsommarbrud 2015
    Strassbruden2016 skrev 2015-05-05 09:05:05 följande:

    Jättefin klänning. Dock så tycker jag nog ändå du ska ha en underkjol,, men det är ju du själv som avgör och vet hur den ser ut irl.


    Jag har inte riktigt bestämt mig än, men det lutar åt att jag försöker få tag i en billig underkjol att testa med, just för att se skillnaden Tungan ute
    Dock är klänningen på gränsen till för kort, blir det inte "kortare" med underkjol?
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!