• TinaH

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej!

    Beställde denna: www.jjshouse.com/se/Balklaenning-Hjaertformad-Chapel-Slaep-Organzapase-Charmeuse-Broellopsklaenning-Med-Skaerpband-Applikationer-Spetsar-Paljetter-Rosett-Er-Svallande-Kras-002015163-g15163/color__ivory


    (beställde från jenjen men det är ju i princip samma!)


    Vill inte visa "riktiga" bilder på då man inte vet om någon av bröllopsgästerna tittar. Jag valde den bland annat för att det fanns "riktiga" bilder på den bland kommentarerna och överlag verkade bilderna stämma med produktbilden någon så när. Det tog ungefär 1 månad innan den kom (under deras högtid i februari). När den väl var klar för leverans tog det endast två dagar i princip så det gick fort med leverans. Tull fick man såklart betala, beställde även andra saker så totalt låg köpet på 3000kr och jag fick betala 1300 i tull, men det visste jag om då jag räknat ut det via tullverket innan.  


    Jag tycker verkligen den jag fick hem är superfin och ser faktiskt ut som på bilden, Den är faktiskt välgjord, har en fast överdel med kupor, bh band inuti, skenor i livet osv. Jag har varit och sytt lite i den och sprättat i sömmarna och något som skiljer sig från andra klänningar är kanske att de inte har fållat alla sömmar inuti. Jag har sytt upp kjolen så att midjan hamnar mer i min midja och inte på höften (något som jag visste innan!) Ibland kan jag tycka att klänningar i butik ser så använda ut (provade många gånger antar jag!) men denna kändes verkligen helt ny!


    Man ska inte förvänta sig att den kommer vara exakt som på bilden, det är naivt men titta noggrannt på bilderna och tänk på saker som:


    Vart sitter midjan/höften/axelbandet på modellen?


    Hur kommer detta se ut på mig?


    Vet jag vad det är för material?


    Kan jag ändra något om det behövs?


    Sedan hade jag även provat klänningar i butik, och använder mycket klänningar så jag visste vilken modell jag vill ha. Men där ska man nog ha provat sig fram innan man beställer för man måste ändå tänka på att det inte kommer att se ut som på modellen (om man inte ser ut som dem, de vill säga ;))

    Jag valde en av deras förbestämda storlekar då det var i princip på centimetern för mig (strl 2) och jag tyckte att den passade väldigt bra. Den var kanske kort när man har en underkjol och klackar men samtidigt så kan jag röra mig väldigt bra i den.

    Jag tycker den är väldigt fin men ska ev. sälja den och kanske beställa en av deras andra klänningar då jag har insett att jag skulle vilja ha en spetsklänning i samma modell, då denna klänning saknar sådana detaljer. Eller så kommer jag att sy på spets på denna.

    Jag vill varken rekommendera eller avråda någon från att beställa från dessa sidor, jag chansade och hade tur kanske? Men kanske kan en felbeställd klänning glädja någon annan? Jag kan skicka bilder hur den ser ut på om någon är intresserad (haggstrom_tina@hotmail.com) men annars finns det även bilder bland deras kommentarer. 


    Hoppas detta svarar lite frågor :)

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!