• Reebee

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    sarahannae skrev 2015-02-19 14:42:11 följande:

    Nu har jag fått hem min klänning! Ska ordna bild osv ikväll så får ni se. Är rätt nöjd, även fast klänningen inte riktigt ser ut som jag tänkt mig. Men det hade jag räknat med, så jag blev inte förvånad. Den är välsydd och helt OK passform. Måste dock ta den till en sömmerska och sy upp den lite grann och sy in den lite.


    Spännande! Jag har kikat på samma klänning som du. Men det finns ju en mängd försäljare därute, du får gärna tipsa om vem du vände dig till :)
  • Reebee

    Vad synd att klänningen var för liten Snorkfroken! Tycker den ser fin ut annars. Du tror inte att en sömmerska skulle kunna fixa till den, eller är den alldeles för liten baktill?


    Sen är det ju så, precis som du skriver, att det är skillnad på 1000 kr och 7000, så man får nog vänta sig att några smådetaljer är fel eller inte stämmer. Antingen kanske man kan bortse från dessa eller istället köpa en i butik i sverige. För mig är det viktigare att ringen är "perfekt", den ska man ju ha hela livet. Klänningen ska man ju ha en dag och ingen lägger förmodligen märke till nån lös pärla :)

  • Reebee

    Nu har det blivit min tur att dela med mig, beställde min klänning i februari, men sen har det dröjt på grund av deras vårledighet. Men de jag beställde av har varit väldigt duktiga på att svara på mail och jag bad om att få bilder på klänningen innan de skickade den. Dessa kom igår...tycker den ser väldigt fin ut :)


    Sen blir det spännande att få se den på. Det verkar som att de skickar den ikväll så den dimper väl förhoppningsvis ner nästa vecka.
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!