• mycketsaft

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Ni som måttbeställt, har det blivit bra? Jag var in i en butik som säljer brudklänningar och även syr om. Hon sa att det brukar bli fel när man måttbeställer från jenjen/jjhouse och liknande för de tar bara klänningsstorlek utifrån det största måttet och syr inte alls utifrån mått. Jag vet inte om hon har rätt eller inte? Hon tyckte att jag skulle beställa utifrån min vanliga storlek så kunde hon sy upp/ om den om det behövdes. Hon kanske bara sa så för att få lite extra jobb Oskyldigeller vad tror ni?
    Frågan har säkert redan ställts tidigare men jag hittade inget de närmsta sidorna i alla fall..

  • mycketsaft
    Nightrod skrev 2015-03-09 08:21:10 följande:
    tjejen beställde en klänning därifrån förra året som var måttbeställd den satt som ett skinn på henne, denna gång bestälde hon efter redan klar storlek och den behövs korrigeras 2cm i midjan men annars var den bra, men som sagt, måttbeställd passa bra som fan
    Hennes brudklänning är ju underbar! Jag räknar ju med att det kommer att behövas lite korrigering oavsett om jag måttbeställer eller inte men jag kanske vågar måttbeställa ändå.. Jag har så oproportionerlig kropp så det finns ingen storlek som passar alla mått..
  • mycketsaft

    Fick min klänning från jenjen idag, bandet i nacken måste kortas av typ 5 cm, sen känns det som att urringningen går för långt ner, måste ha någon annan bh ändå men det känns nästan väl lågt.. Överlag är jag nöjd, den ska ju så klart strykas och snöras ihop snyggare då det är dags :)

    Originalet: http://www.jjshouse.com/Ball-Gown-Halter-Chapel-Train-Satin-Tulle-Wedding-Dress-With-Embroidered-Ruffle-Flower-S-002012183-g12183

    Min

  • mycketsaft
    Undrande skaning skrev 2015-03-27 18:20:06 följande:

    Supernöjd med klänningen från jjs' house! Räknade inte med att det skulle bli bra, utan hade en back up, men jag är så glad att jag faktiskt vågade beställa. Tyckte det var lite märkligt att man aldrig fick sett negativa kommentarer på hemsidan, har förstått nu att man inte får lämna negativt omdöme (det sållas bort) så blev lite orolig då. Men 10 dagar tog det från det att jag beställde den till det att jag mottog den. Nu längtar jag extra mycket till majmånad!


    Så skönt! Vilken klänning beställde du?
  • mycketsaft
    Undrande skaning skrev 2015-03-29 16:40:55 följande:

    m.jjshouse.com/se/A-linjeformat-Axelbandsloes-Te-laengd-Sataeng-Tyll-Broellopsklaenning-Med-Spetsar-Skaerpband-Paerlbrodering-Rosett--er-002011609-g11609

    Vi ska gifta oss borgerligt och tänkte först ha någon direkt bröllopsklänning. Fast sen tänkte jag om och satsade på en enkel version. Man gifter ju sig förhoppningsvis bara en gång livet Var inne på en annan i spets med men tänkte att denna skulle vara enklare att justera om det kom till det. Jag har dock guld i midjan på min klänning. Satt som en smäck Ångrar inte mitt val!


    Jättefin!
  • mycketsaft

    mtep: Jättesöt klänning! Jag hade nog gått till en sömmerska för att fästa knapparna bättre och att ta bort lite tyg, det borde inte bli allt för dyrt. Du kan ju höra med flera..

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!