Inlägg från: Undrande skaning |Visa alla inlägg
  • Undrande skaning

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Åh, jag vill så gärna våga. Har spanat in ett par fina klänningar på jj's men efter att ha hört att man oftas måste göra en massa (kostsamma) ändringar hos sömmerska tvekar jag.Hoppas att fler vill lägga upp bilder på sina klänningar från Kina!

  • Undrande skaning

    Nightrod: Well, ska jag ändå betala 1000 kr hos sömmerska så kan jag köpa en klänning här hemma istället där man kan göra ändringar/justeringar redan när man provar klänningen i butik. Spar både tid och undviker onödig oro innan den stora dagen Det blir kanske ytterligare en 1000-lapp men mer kommer jag inte lägga på min klänning. ??

  • Undrande skaning

    Tjusigt, Plättis! Skönt att höra att du är nöjd! Jag tror inte du ska behöva betala tull igen. Det räknas väl ut utifrån fakturan/följesedeln (värdet) och du betalar ju bara en gång. Tror inte säljaren kommer sätta något värde på den andra klänningen i handlingarna.

    Så kul att få se bilden av klänningarna med. Jag hoppas jag kommer vara lika nöjd när min klänning dimper ner

  • Undrande skaning

    Vilken lycka/lättnad Plättis! Själv fick jag nyss punga ut 500kr. Tror jag blir blåst på någon 100-lapp men pallar inte engagera mig... Satt i lång kö till UPS igår angående leverans och nöjer mig nog med det... :-/ Nu vill jag bara ha min klänning som har planerad lev imon!

  • Undrande skaning

    Supernöjd med klänningen från jjs' house! Räknade inte med att det skulle bli bra, utan hade en back up, men jag är så glad att jag faktiskt vågade beställa. Tyckte det var lite märkligt att man aldrig fick sett negativa kommentarer på hemsidan, har förstått nu att man inte får lämna negativt omdöme (det sållas bort) så blev lite orolig då. Men 10 dagar tog det från det att jag beställde den till det att jag mottog den. Nu längtar jag extra mycket till majmånad!

  • Undrande skaning

    m.jjshouse.com/se/A-linjeformat-Axelbandsloes-Te-laengd-Sataeng-Tyll-Broellopsklaenning-Med-Spetsar-Skaerpband-Paerlbrodering-Rosett--er-002011609-g11609

    Vi ska gifta oss borgerligt och tänkte först ha någon direkt bröllopsklänning. Fast sen tänkte jag om och satsade på en enkel version. Man gifter ju sig förhoppningsvis bara en gång livet Var inne på en annan i spets med men tänkte att denna skulle vara enklare att justera om det kom till det. Jag har dock guld i midjan på min klänning. Satt som en smäck Ångrar inte mitt val!

  • Undrande skaning

    Åh, vilken fin klänning mtep! Har du kontaktat någon sömmerska? Det borde väl inte gå på en förmögenhet att göra de små ändringarna. Jag tycker absolut att du ska ha kvar knapparna, men att de kanske kan sys dit lite hårdare bara. Borde väl gå att strama åt tyget något uppe vid hals/byst på ett enkelt vis också. I det stora hela är klänningen underbar!

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!