• Sofia2015

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag fick precis min kinaklänning som jag beställde på ebay! Grymt tillmötesgående säljare, vi hade en låååång mailkonversation eftersom jag ville se riktiga bilder och inte bara originalbilden. Han gjorde verkligen allt för att göra mig nöjd! Sedan trodde jag att det skulle ta flera månader att få klänningen, men den kom redan två veckor efter att jag beställt!

    Klänningen är verkligen välsydd och ser ut som på bilderna. (Synd att inte min kropp är likadan som modellens bara... =P) Det enda jag funderar på är vilken underkjol jag ska välja för att få en lite bättre midja. Tips?

    Såhär ser klänningen ut:


    Här finns en bunt underkjolar, vilken ska jag välja tycker ni?

    http://www.ebay.com/itm/12-Style-White-A-Line-Hoop-Hoopless-Short-Crinoline-Petticoat-Underskirt-wedding-/261258559378?pt=US_Slips&var=&hash=item3cd4393f92

  • Sofia2015

    Jag fick hem min klänning förra veckan och är riktigt nöjd. Midjebandet sitter lite högt och inte i min naturliga midja, men det gör ingenting. =) Storleken är helt rätt!
    På bilden har min sambo snörat den, så den ser rätt knölig ut i ryggen, men till bröllopet får nån med lite mer skills snöra. ;)

  • Sofia2015
    Undrande skaning skrev 2015-03-18 02:29:49 följande:

    Vad kul att höra att du är nöjd, Sofia2015. Ser jättefint ut! Hur var storleken? Har du behövt lämna in till sömmerska här hemma?


    Storleken var perfekt, längden vore också perfekt om jag skulle ha klackar, men jag har lågskor så den behöver läggas upp en gnutta bara. =)
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!