• sarahannae

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag har precis beställt en klänning från ebay! Är jättespänd på resultatet :D Hoppas verkligen att det blir bra.

    Denna klänning är det;


  • sarahannae

    Nu har jag fått hem min klänning! Ska ordna bild osv ikväll så får ni se. Är rätt nöjd, även fast klänningen inte riktigt ser ut som jag tänkt mig. Men det hade jag räknat med, så jag blev inte förvånad. Den är välsydd och helt OK passform. Måste dock ta den till en sömmerska och sy upp den lite grann och sy in den lite.

  • sarahannae



    Nu ser jag visserligen mer eller mindre hemsk ut i klänningen på den här bilden... Men här är den i alla fall. Den ska kortas på längden, sys in lite i ryggen och i armhålorna. Det skyller jag dock på att jag och sambon inte var så bra på att mäta, haha. Över lag nöjd, även om klänningen mer är en "inspiration" av bilden som visades på E-Bay. Det är ju tillexempel inte chiffong i kjolen, som det skulle vara enligt bild. Men det gör inte så mycket. Har köpt ett bälte jag ska ha i midjan också, men det har inte kommit ännu.

    Funderar också på om jag kanske ska hoppa över underkjolen... Tycker mest att jag ser ännu större ut i den på den här bilden? Jag är för övrigt gravid också, så det är därför jag är lite rund.

  • sarahannae
    isabella2015 skrev 2015-03-06 21:55:07 följande:
    Mitt syfte är att tycka till om kläningarna. Aldrig någonsin skulle jag ha en sån på mig. Jag undrar om det snålhet som tvingar folk att beställa de fula kopior? Det är så viktigt att kunna prova sin klänning och känna på den. Men det värsta är de falska människor som sittar här och tycker at de klänningar är så "fina". Jag är ärlig i allla fall.
    Det spelar ju faktiskt ingen roll vad du tycker Isabella, även om du verkar ha fått för dig det. Inte heller spelar det någon roll vad någon annan här eller i verkligheten tycker om någon annans brudklänning. Det enda som faktiskt är viktigt är hur bruden själv känner och tycker. Skål
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!