Inlägg från: emmehjärtadickens |Visa alla inlägg
  • emmehjärtadickens

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Kileane skrev 2014-09-12 14:56:16 följande:

    Nu är jag lyckligt gift och kan visa hur min Kinaklänning såg ut på mig!

    Denna beställde jag från JJshouse:

    Såhär såg den ut när den kom:

    Såhär såg den ut på mig:

    Bakifrån:

    och med släpet upphängt (jag anlitade en lokal sömmerska för att sy dit en knapp och en ögla, det funkade jättebra!)

    Jag är supernöjd! Det gick verkligt fort att beställa, klänningen kom hem på någon vecka och den såg precis ut som på produktbilden. Den var mycket välsydd, även om man förstås såg att det sparats in lite på detaljerna (bl.a. var spetskanterna klippta från ett annat spetstyg och fastsydda på klänningen) men det var verkligen ett fint arbete och klänningen var otroligt bekväm att bära!

    Jag hade kanske tur när den passade mig och jag inte behövde ändra någonting alls, den var lite i största laget kanske (jag gick ner en del i vikt också förstås, det var ju inte JJs fel) så jag rekommenderar inte att man plussar till något på måtten utan ge dina EXAKTA mått! Och var noga med längden på klänningen så det blir rätt, en klänning helt i spetstyg är extremt svår att lägga upp så det blir snyggt.

    Jag fick så många komplimanger för min fina klänning som kostade en tredjedel av vad jag hade fått betala i butik! Kan verkligen rekommendera JJshouse :)


    Åh så fin du var! Precis den klänningen funderar jag på att beställa, men är så osäker. Vill ha min utan släp men det ska man väl kunna skriva i en ruta vid beställning, om jag fattat rätt?

    *Är blomman avtagbar?

    *Du kan inte skicka en närbild på spetstyget?

  • emmehjärtadickens
    Kileane skrev 2014-09-23 13:18:50 följande:

    Kul :) jag valde mellan några olika men fastnade till sist för denna för att så många beställt den och alla verkade nöjda! Tror de har sytt upp den rätt många gånger :)


    Jag är lite osäker på om man kan få den utan släp, det är nog bäst att du frågar dem. Öppna en ticket/supportfråga, de är väldigt snabba på att svara! Just JJshouse är ett av de (få) Kinaföretag som inte modifierar klänningarna fast man önskar det, de hänvisar till att designern som planerat klänningen önskar att den ska se ut på just detta sätt. Och det är förstås vettigt. Men fråga dem!

    Blomman är inte avtagbar men man kan säkert lyckas sprätta loss den. Min är fastsydd genom midjebandet i själva tyget på klänningen.

    NNärbild på spetstyget kommer här! Har du fler frågor svarar jag gärna :)


    Tack för bilderna, jättesnällt av dig! Jag kollade på jjs sida och man kunde ta bort släpet, kostar lite extra men det kan det vara värt. (Det var typ den enda ändringen man kunde göra på klänningarna) Ska gifta mig i februari, så det känns som det passar bättre utan släp, även fast det är såå fint med släp.
    Men jag är ändå så osäker att beställa, tänk om den inte passar...
    Men man måste väl våga chansa antar jag!
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!