• Nettie

    Nu har jag hittat en säljare på Ebay som verkar bra och som kan sy upp den klänningen jag vill ha. Hon skickade bilder till mig med klänningar som de gjort i fabriken, en del hade original bilden och deras kopia och det var väldigt likt.

    Känns som om det kan bli riktigt bra och säljaren verkar toppen, frågar efter mer detaljerade bilder och så. Priset är bra också. 1680:-

    Åh så spännande!! Jag ska beställa den bara jag har tagit mina mått ordentligt! Någon som fått en klänning från Ebay nyligen eller väntar på en? Här är i alla fall den jag vill ha!!

  • Nettie

    Tack jennyal!

    Kul att du blev så nöjd med ditt Ebay-köp och kul att höra dina erfarenheter. Verkligen fin klänning och bra pris!! Nu känns det ännu bättre att beställa, tack!

    Med vänlig hälsning Jeanette

  • Nettie
    Missflowertwigg: Vad kul! Blev det från DHgate? Jag väntar också med spänning på min klänning. Hoppas du lägger upp bild när den kommit!

    linsan87: På sidorna som säljer klänningarna brukar det finnas en måttabell över standardstorlekarna. Ta dina mått och jämför med tabellen, om du ligger väldigt nära en standardstorlek så kan du ju beställa den men annars skulle jag ta måttbeställd. Jag måttbeställde min trots att det är snörning i ryggen för att vara på den säkra sidan då mitt midjemått inte stämde med standardstorleken.

    Jag har beställt min från en säljare på Ebay och hon säger att hon skriver på paketet att det är ett värde på $20 så då ska man slippa tull mm. Men du ska väl kunna köpa för upp till 1300sek utan att få tullavgift vad jag förstått.

    Och på Ebay har du ju paypals garantier om du inte får klänningen, så jag har tänkt att det är värt att chansa och valde en säljare med bra omdöme.
  • Nettie

    Gaah!! Min klänning kom igår. Jag beställde den av en säljare från Kina på Ebay som hade bra omdömen och som verkade bra när jag frågade saker. Jag specialbeställde klänningen både vad gäller storlek och modell. Jag hade testat en klänning i en butik och älskade den MEN den kostade 13 500:- vilket överskred min budget så jag skickade bilder på klänningen till säljaren som sa att de kunde fixa den för 2000:- ink frakt. Så jag tog en stor chansning och hade inte förväntat mig att den skulle vara som originalet och tänkte att kvaliteten skulle skilja mycket.

    Och nu när den har kommit så älskar jag den!!! Visst den är inte som originalet men den är väldigt lik (och för 11500:- mindre så är den perfekt). Jag tycker inte man kan förvänta sig hur mycket som helst av en kina-kopia. Tyget är glansigare och känns kanske lite billigare, broderiet på bröstet är större (och enligt mig faktiskt snyggare!!). Kjolen är puffigare och fjädrarna över brösten kanske inte är lika perfekt ditsatta som på originalet. Men passformen och helheten är toppen. För att ha kommit intryckt i en miniförpackning så är den inte ens direkt skrynklig!

    Här är i alla fall några bilder:


    (jag ska självklart inte ha svarta axelband på bhn Flört)

    Elisaan: Min klänning hade ett sånt handtag utan att jag bett om de så tror dom flesta har det. Men maila och fråga om du tycker det är viktigt. Annars kan ju alltid en sömmerska här hemma sy dit ett.

  • Nettie


    Tack iurochskur! Jag fegade och valde snörning i ryggen för att jag var rädd att den inte skulle bli så bra i storleken. Här är originalet. Som ni ser så är största skillnaderna broderiet och kjolen. 
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!