• litenkaka

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Kikar in med en liten fråga: vilken av kinasidorna är BÄST? Alltså fina spetsar, bra sömnad och hög kvalitet. Har förälskat mig i en Jenny Packham och den drömmen ka jag bara glömma så då dök tipset om kinaklänning upp... Efter att ha kollat igenom tråden förstår jag att kvaliteten är varierande. Är alltså inte ute efter att betala 800:- för billig spets utan kan tänka mig att betala en del tusenlappar men så måste ju kvaliteten hålla :) har ni tips?

  • litenkaka

    Alltså vad valde du för neckline? Generellt tycker jag axelbandslöst är svårt med stor byst, blir lätt för mycket. Prova en klänning med v-ringning?


    iurochskur skrev 2014-09-07 22:05:45 följande:

    Jag har måttbeställt men man beställer mått runt om och det stämmer men sen är själva kuporna för små. Beställde en klänning till nu och då skrev jag att själva kuporna bör vara större men undrar om det kommer funka. Tänker om det finns vissa modeller som är lättare att anpassa i bysten, vill ju ha isydda kupor samtidigt för stabilitet :)


  • litenkaka

    Alla ser olika ut... Två personer med samma kupstorlek kan passa i olika modeller. Brösten kan sitta högt, långt, tätt ihop, långt isär osv så att hänvisa till sin egen kupstorlek blir lätt fel :) jag och min vän har samma kupstorlek men hennes ser dubbelt så stora ut som mina pga att hennes sitter tätt ihop. Min personliga åsikt är att axelbandslöst sällan är klädsamt på någon som har stor byst, ett alternativ som täcker brösten uppåt men visar klyfts är snyggare enligt mig. Har jobbat på change och sett många skräckexempel...


    Himla skrev 2014-09-08 07:48:10 följande:

    Axelbandslös klänning i A-linje sitter jättebra på storbystade, jag har själv J-kupa men kan absolut ha axelbandslöst i rätt modell.


  • litenkaka

    Hur är det med Landybridal egentligen? .com ligger ju nere pga utredning? Men .co funkar?

    Är ute efter en klänning med spets och tyll - finns det någon sida som är bra på sånt?

  • litenkaka

    Skrev i den andra tråden också - det är en Pronovias Letour och den har klädda små tygknappar i ryggen. Och ryggen ser likadan ut som framsidan så snörning är inte möjligt på den modellen...


    almami skrev 2015-01-04 16:48:37 följande:

    Kan tillägga att den är balklanningaronline.com


Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!