• Utvandrare

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Pernilla S, jag ser inte bilden på din modifierade klänning. Jättenyfiken på hur den blev! ;)

  • Utvandrare

    Min klänning har kommit. Jag är lite ambivalent. Första intrycket var: Nej! den känns som ett täcke och ser jättebillig ut. Men den ser bättre ut på än på galgen.

    Det är absolut inget fel på detaljerna. Den är välskräddad, perfekt i storlek (tyvärr är jag jättesvullen idag, så det fattades en centimeter för att kunna dra igen dragkedjan ända upp - rädd att jag skulle förstöra den om jag försökte) och med skor på blev längden jättebra också. På bilden är jag barfota.

    Problemet är väl att jag har så svårt för kritvitt. Jag tycker alltid att det ser lite billigt ut (alltså budget, inte slampigt ;)). Hade en ivoryklänning på mig på vår borgerliga ceremoni som jag ibland bara ställer mig vid garderoben och beundrar. MEN, den blir inte alls lika fin på kort. Och Mr. U tycker inte om ivory alls. Hans enda önskemål var att brudklänningen skulle vara vit, och det kändes inte som någon kompromiss vid beställningen; just nu är jag inte lika säker... :)

    Jag hade hoppats känna mig lika himlastormande lycklig som jag gjorde när jag provade min halvlånga klänning (också från lightinthebox) första gången, och är väl lite besviken att den känslan inte kom. Här är bilden i alla fall:

  • Utvandrare

    Och såhär såg den ut på modellen: 

    Hon har storlek 2, jag har 16; och jag tycker att lightinthebox har gjort ett bra jobb med uppförstoringen. :)

  • Utvandrare

    Tack vad gulliga ni är Tuvalie och Daniiel! Jag blir riktigt rörd av era ord. Tänk så mycket osäkerhet som kan spöka för ett klädval. Ska nog sova på saken och prova klänningen i morgon igen. :)

  • Utvandrare

    Till vår borgerliga ceremoni beställde jag en klänning från lightinthebox med kort varsel, de har ett liiitet sortiment med "ships within 24 hours" klänningar, men om du klickar på klänningar ur deras ordinarie sortiment, och scrollar ner till "product details" står det ibland: 


    Can't Wait for Made-To-Order? Show Me Ready-To-Wear Choices

    Har du tur så hittar du din storlek i den färg du vill ha. Det var så jag köpte min klänning. Den kom fram inom en vecka. 

    Jag skulle tro att de andra sajterna har liknande alternativ, så nog hinner du! :)
  • Utvandrare

    Hej på er, nu har vi gift oss, och det blev inte i klänningen jag har visat här förut med rosenkjol, utan i en annan skapelse från lightinthebox. Klänningen var lika perfekt som hela dagen i övrigt. :)

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!