Inlägg från: September2014 |Visa alla inlägg
  • September2014

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej! 
    Jag står nu och velar bland kinaklänningar och skulle behöva lite hjälp! Jag beställde en klänning för 2 månader sen via DHgate som bara var HELT FEL. Spetsen såg billig ut, siluetten var inte alls som bilden, sömmarna var snea, stenarna på såg både billigare ut och var typ tre gånger så många än på bilderna... Pga detta letar jag nu efter en ny klänning och är därför skiträdd för allt med spets, stenar, band i midjan osv där det finns en chans att det blir tokfel... Inte helt lätt att hitta en snygg "enkel" klänning som det fortfarande känns som att det händer något på. 
    Har fastnat för denna som jag känner kan ha en smickrande form till min timglasformade kropp. Några andra idéer eller tips? Något annat jag ska tänka på innan jag beställer? 

  • September2014
    daniiel skrev 2014-05-12 16:47:19 följande:
    Ska du beställa en till klänning, så välj att beställa från en sida som tex Dino, Landy eller kanske Jenjen. Som många beställt ifrån och är nöjda med :) Några av dom finaste spetsklänningarna jag sett kommer tex från Dino och Landys klänningar är överlag av väldigt bra kvalitet.

    Om du skulle få välja och vraka helt fritt bland klänningar, alltså inte tänka på att den ska vara enkel osv, vad är det då för klänning du skulle vilja ha? :)

    Och har du bilder på klänningen du beställde från DH? Både på originalet och den du fick hem.
    Tack alla för era tips och feedback! Det jag var ute efter från början var en sån klänning som jag beställde från DH, rak siluett med en komination av tyll och spets. Lite Jenny Packham/Ida Sjöstedt-inspirerat typ. 

    Här kommer bilder på hur klänningen såg ut på på DH-gate;


    Och det här var klänningen jag fick hem (lite stor men det lade jag till själv) där ärmarna är 4-5ggr så breda som mot bild, stenarna är sjukt många och glänser i blått (?), skärpet ser inte ett dugg ut som bilden och är dessutom broderat ovanpå klänningen så omöjligt att ta bort, den är jättehög vid bysten och sömmen där spetsen blir tyll skiljer 6 (!!!) cm från höger till vänster sida....



    Så, vad gör jag nu? Klänningen jag lade upp tidigare var från Dino och jag har väl i så fall tänkt att beställa därifrån eller Landy då de verkar ha flest nöjda kunder. 
  • September2014
    Blivande frugann skrev 2014-05-12 16:31:49 följande:
    augusti skrev 2014-05-10 19:06:02 följande:
    iurochskur skrev 2014-05-10 18:55:32 följande:
    daniiel skrev 2014-05-07 20:58:53 följande:
    Idag var jag på stan med min karl, då jag totalt fastnat i klänningsletandet och kände att jag behövde nog klämma och känna och prova för att förstå vad som passar min kropp bäst. Såklart hittade jag ju en fantastisk klänning ( MEN på rea) från Maggie Sottero som satt som en smäck.

    #iurochskur - jag trodde ALDRIG att en modell som var snävare över höfterna skulle passa mig, men fasiken DU HADE RÄTT! Kurvorna kom fram på ett helt annat sätt och korsettlivet höll in både mage och muffintop. :) Så tack för ditt tips! Utan det hade jag inte provat den modellen överhuvudtaget!

    #Augusti - ser med spänning fram emot att se din DH-klänning! Hoppas att det bara var jag som hade otur!

    #Blivande frugan - tack för support!

    #daniiel - Du är vår klänningsdrottning, no doubt about it! Lägger upp en bild i Visa DIN brudklänning-tråden när bra bilder är tagna! 
  • September2014
    teres77 skrev 2014-05-18 12:13:25 följande:
    Så vackra klänningar! Både två sitter jättefint på dig och snörningen i ryggen på den långa var ursnygg!
  • September2014
    Utvandrare skrev 2014-07-24 19:17:04 följande:

    Hej på er, nu har vi gift oss, och det blev inte i klänningen jag har visat här förut med rosenkjol, utan i en annan skapelse från lightinthebox. Klänningen var lika perfekt som hela dagen i övrigt. :)


    SUPERVACKER!
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!