• Äldre 17 Mar 20:46
    290592 visningar
    1096 svar
    1096
    290592

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Åh idag kom min klänning som jag beställde från JJ. Jag är supernöjd! Nu är den ju skrynklig plus att jag har fel underkjol till och att den inte är riktigt snörd. Men Den är välsydd och passade perfekt efter mina mått!

  • Äldre 17 Mar 20:46

    och originalet 



     

  • Äldre 17 Mar 21:17
    Kakbakaren: Tack så mycket! Jag hade främst trott att de inte skulle vara så breda bak plus att broderierna skulle gå lite högre upp där samt att den skulle vara något djupare i ryggen.

    På denna bild kan man se lite bättre att tyget är tunnt i axelbanden


    Sen hoppas jag ju att den ska ge en mer böljande känsla med rätt underkjol och när den inte är så skrynklig. Det var ju den böljande kjolen jag föll för ;)
     
  • Äldre 17 Mar 21:35
    Vallmo: Tack så mycket! Med tull, moms, frakt samt underkjol (beställde åt en vän, vi ska byta underkjolar med varandra) och två klänningsgarderober slutade det på runt 3000 kr :)

    Kakbakaren:  Tack igen! :D  Jag har provat så många klänningar utan att hitta någon som faller mig i smaken så jag är så himla glad!
  • Äldre 18 Mar 11:56

    Men tack alla! Vad glad jag blir :) Jag lägger in en bild sen när jag har den underkjolen jag vill ha också så får ni se hur den ska se ut på ritkigt!

    Kan iaf rekommendera JJ. det tog tre veckor från att jag beställde den till att den kom hem och den satt ju som ett smäck. Trevliga att ha kontakt med också.

    Har ju läst att en del varit för stora vid bysetn och så fast de är måttbeställda och funderade först på att dra ner på mina mått lite men körde tillslut på de riktiga och det är jag glad för :) annars kanske den hade blivit för liten!

  • Äldre 18 Mar 12:24
    carola78 skrev 2014-03-18 12:02:21 följande:
    Jag älskar detta forum, får så mycket hjälp av alla människor här och det behövs. Man sitter ju mest handfallen mellan varven, nu inväntar jag min klänning. Hoppas den passar nu :)
    Åh jag hoppas att du blir lika nöjd som jag med din klänning! Utan Bröllopstorget hade jag nog aldrig vågat beställa en :)
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!