Inlägg från: Anonym (Frågor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frågor)

    Jag vet att han har varit otrogen...

    Usch, vilken jobbig din situation är! Tyvärr pekar ju precis allt på att din sambo faktiskt har varit otrogen.Frågan är bara hur länge, och med hur många.

    Jag vill ställa dig några frågor: Kan du förlåta honom? Om han på ett moget sätt kan erkänna, be om förlåtelse och bete sig som en vuxen man, för även om han är väldigt ung är han en man och papopa därtill! Hur känner du inför att fortsätta leva med honom om han visar dig den respekt du förtjänar? Kan du, om han erkänner och ber dig om förlåtelse, fortsätta leva med honom? Om du gör det, kan du levsa med honom utan att ständigt snoka i mobiler och datorer, hålls ett vakande öga över allt han gör?

    Jag tycker det är viktiga frågor, som du måste fundera över. Jag tänker inte säga vad jag tycker du ska svara på frågorna, det är självklart helt upp till dig. Men det är mycket viktigt att du funderar över dem! Jag kan säga så mycket som att jag själv varit i din situation och ställt mig själv de här frågorna, men för att inte påverka dig talar jag inte om vad svaren blev. Men jag gör gärna det när du själv funderat färdigt!

    Du får gärna återkomma med svar, det blir kanske lättare att ge dig råd om vi får veta vad du tänker dig för framtiden.

    Tills dess vill jag bara säga att du inte ska hålla på med datingsidor, det kan inte leda till något bra när du mår som du gör nu!. Om du vill prata med någon finns det bättre sidor, den här t ex! Vill du, så skickar jag gärna ett privat meddelande och så kan du prata med mig om det är det du saknar. Jag är mycket äldre än du, men det behöver inte vara en nackdel, tvärtom! Glad Och jag har som sagt varit i samma situation som du, jag kan gärna berätta om det men jag vill inte göra det här, inte just nu i alla fall. Hoppas du förstår!

    Många varma kramar! {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Jag vet att han har varit otrogen...