Inlägg från: Vaniljljus |Visa alla inlägg
  • Vaniljljus

    Jag vet att han har varit otrogen...

    Vilken fruktansvärt jobbig situation för dig. Om han är otrogen eller inte vet bara han själv, men det du beskriver talar definitivt inte till hans fördel. Jag kan inte låta bli att undra hurdan han är mot er dotter? När han bara drar så där, tänker han då på henne och hur hon känner? Vilka tankar väcker det hos henne att pappa är arg och bara försvinner? Jag är inte på något vis ute efter att ge dig dåligt samvete över din dotter, men barn märker, de märker mer än vi tror. (Det vet du säkert redan och som mamma själv lider jag med dig). Men så som du beskriver hans beteende mot dig så kanske du skulle fundera på om inte du och din dotter har det bättre och tryggare utan honom.

    Festar han och är iväg mycket? Att hota med att göra slut så fort man inte vill ta en diskussion låter oerhört barnsligt och elakt. Att han är 23 år är enligt min åsikt ingen ursäkt för något, i det här landet är vi myndiga vid 18 och är man dessutom förälder får man faktiskt tänka till både en och två gånger innan man är så egotrippad som din sambo verkar vara när han inte bryr sig om dina (och dotterns?) känslor.

    Det är en fruktansvärd pärs och PINA att göra slut och lämna någon, det vet jag också. Men man klarar det och det blir BÄTTRE och BÄTTRE ju mer tiden går. Jag själv och en vän till mig har båda lämnat förhållanden som startade i lika unga år som ert och varade lika länge, men man är starkare än man tror. Kanske kan man hitta tillbaka till varandra i framtiden om det är det rätta. Men nu, som någon klok här ovan skrev, låt inte den du älskar sätta sig på dig på det här viset.

    Styrkekramar 

Svar på tråden Jag vet att han har varit otrogen...