• Sezzie

    Vad ska jag välja?!

    Jag skulle vilja ha lite hjälp att bestämma mig angående min brudfrisyr. Först hade jag hittat en vacker enklare brudfrisyr med en fläta jag kände var så fin. Men nu börjar jag nästan ångra mig... Jag trivs ju bättre i utsläppt hår / halvt utsläppt- kanske kommer det kännas för påtvingat med uppsatt på mig?


    Funderar på halvf uppsatt/ helt utsläppta hollywoodlockar VS enkel uppsättning med en fläta... vad tror ni?

  • Svar på tråden Vad ska jag välja?!
  • Sezzie

    Jag har en rätt stor A-linjeformad klänning med släp. Axelbandslös. Temat är rosa & "romantiskt". Det "största" utsmyckningen på bröllopet är nog min klänning, därför har jag till det valt enklare smycken så det inte ska bli "tårta på tårta"..

  • Sezzie

    Tack för tipset !


     


    14juni2014 skrev 2014-02-26 10:26:28 följande:
    Ett tips bara om du ska ha ''hollywoodlockar''. När håret blir lockat så rulla upp dem och spraya håret rätt så rejält när ni sen släpper ner det. Har hört många brudar som nästan ångrar att de kört på enbart lockar för att de har inte hållt sig fina hela dagen.. Rynkar på näsan Oskyldig
  • Sezzie

    Tack för svar! Halvuppsättning är en annan variant jag funderat på. Eller hollywoodlockar. Ellar kanske vattenfallsfläta & lockar..


    Här kommer en del exempelbilder från google;



     



     



     



    Första bilden är den ursprungligen tänkta frisyren. I vilket fall så har jag ett hårsmycke jag ska ha i håret. Brukar vanligen inte locka så ofta heller..

  • Sezzie

    Ja jag har en hel del beslutsångest kan jag ju säga! Riktigt förtjust i bild nummer två med!

  • Sezzie
    daniiel skrev 2014-02-26 20:08:29 följande:
    Jag tänker att varför inte kombinera? Som du var inne på. En frisyr med vattenfallsfläta/fläta och lockar. Väldigt vackert och romantiskt och du får både fläta och lockar :) 

     


    Jag får testa kombinera & se hur det blir. Tanken är att jag ska göra frisyren själv...(eller med hjälp av mina tärnor).


    "Råkade" i alla fall klicka hem Curl Secret & hoppas på att den håller måttet sen är det övning som gäller!


     


    Som ni andra skrev med så är det väldigt olika på hår & så, jag får nog testa mig fram...som det känns nu så blir det troligen inte helt uppsatt i alla fall...

Svar på tråden Vad ska jag välja?!