• Pia88

    Viktnedgångspepp!

    Utgångsvikt 69.8
    Dagens vikt 69,0
    Nedgång -800g på en vecka =)

    Har fuskat lite.. Blev en hallonbägare med nå konstiga smulor i på fredagen.. och sen bärsoppa på lördagen (potatismjöl)..  så inga större synder..
    Skippade tårtan på jobbet igår.. Tyckte inte den såg nå vidare god ut.. bara en massa grädde och nån gul gelé ovanpå..
    Men oj vad jag saknar min müsli.. och ja säger det igen.. aldrig har bröd luktat så gott ;)

  • Pia88
    lommila86 skrev 2014-04-08 17:09:41 följande:

    Nu e jag hemma från vår resa:) fet men lycklig. Blev en hel del godsaker dagligen:/ Men inget bröd. dock frukostcrossanter ( nått måste man ju äta, varför inte mjöl och smör då:P)

    Vågen har jag undvikit. Dock har jag haft diare till och från så jag tänker att de väger upp. ( intresseklubben antecknar)

    Har ni som fuskat varit noggranan med era straff sen då?


    Välkommen hem =)
    Bygget har dragit igång för vår del.. I fredags kämpade vi me en skottkärra och de blev en del traskande omkring på tomten då vi mätte ut huset (för 50-11 gången :p ) sen i lördags var jag först i jobb (sjukskötare på bäddavdelning) och sen högg jag lite ved vid tomten.. Så nåt har jag nog gjort för min havtorskräm och mina smulor ;)

    Nu har det blivit 2 långlänkar och så hoppade jag på utmaningen med Jennie1414 och hennes handbollslag.. Dag 2 avklarad ;)
  • Pia88

    Känns som jag spammar.. Nåja.
    Efter att jag lämnade bort min morgonmüsli så har vikten fortsatt rasa men i samma takt har magen blivit allt trögare.. Beslöt nu att börja med endera havregrynsgröt eller müslin på mornarna.. Så.. räknas det som fusk eller inte.. men jag mår bättre av det då magen inte krampar lika ofta och den fungerar bättre...

  • Pia88
    lommila86 skrev 2014-04-09 18:30:24 följande:

    Pia88, jag tror gröt är lättare än Musli?


    Det kan nog hända.. Gott var det oxå ;) Elovena med äppel och kanel =)

    Blev ett fusk idag. Men hade knappt något val. Makaronigryta eller svälta var det som gällde ikväll.. Tog lite makaroner och vräkte på med sallad istället...

    Straffet tog jag ut i "förskott". Har varit 8½ timme vid bygget idag och släpat bräder och rör, kastat björkved och gjort hål i marken för pinnar... Och byggt en "terass" .. imorgon blir det jobb.. så då jämnar det ut sig lite till...
  • Pia88
    Puyo skrev 2014-04-10 00:17:47 följande:

    Hej förlåt för att jag varit inaktiv, min mor har fått cancer så har tyvärr varit på sjukhuset hela tiden.

    Utmaningen går bra! och jag väger nu 83,6kg så är nöjd! :) 


    Oj nej =( styrka åt allihopa att klara sjukdomstiden =)
    Men bra att vikten går ner =)
    Asinya skrev 2014-04-10 09:40:28 följande:

    Mjaha, det går fan inte bra här inte - från 86 till 85 på två veckor. Tar jag ett glas vatten går jag upp det igen - nu jag skulle haft lite pepp - LCHF har alltid funkat snabbt och effektivt för mej, så jag vet inte vad det är för fel den här gången :/ 

    PMS möjligen, för då brukar jag gå upp en hel del vattenvikt. Men nej, det här kändes inte kul nu :/ 


    Försök se det positiva =) det går ju iaf neråt=) sen, PMS, det rasar av sen när mensen är över =) försök istället vara glad åt dom små sakerna, som att "jag avstod från bullen eller tårtan".. ;)


    Kör på med samma som tidigare.. Lite svårt att hitta mjölfri frukost då favoriterna är müsli, bröd eller cherioos... har blivit mycket yogurt sista tiden :p
  • Pia88

    Vägdag för mig: -200g från förra veckan.. Men har varit nere på mera än så.. Blev både korv och potatis igår så där klämde skon..
    Men hänger inte läpp för det utan vet att det kommer rara av igen inom några dagar =) börjar nu bli nära min klänningsvikt =)

  • Pia88
    yennie skrev 2014-04-13 17:43:51 följande:

    Hejsan

    Tredje veckan med VV -0,6 kg den här veckan. Tittade på bilder på mig själv förut. Vi tog upp vår- och sommarkläderna och då var jag tvungen att prova mina klänningar som jag hade i somras, herregud, de bara hängde. 23 kg mindre är jag idag. Det är ganska mycket om man tänker efter, vilket jag sällan gör. Från 110 till idag då vågen stod på 87,0 kg. 85 är ju mitt mål innan bröllopet, då får jag köpa skor att ha på mig.

    Tyvärr känns allt depp idag ingen aningen om varför...kanske mensen?

    Följ mig gärna på mig blogg http://mindremig.blogspot.com


    Hejja hejja =) jättebra att gå ner så mycket under så kort tid =)
    vet hur det är att vara deppig.. det tar en tid att komma ifatt i huvudet att man blir mindre.. (har inte så många kilon men iaf)... Kan vara mensen som gör det men kan oxå vara så att du behöver känna in att du faktist gått ner så mycket som du har =) det kan ta en tid, men sen när det slår en så slår det ordentligt ;) och det är då man börjar känna sig snygg och fräsch =)

    Tänk =) snart får du köpa skor =)

  • Pia88
    20110519 skrev 2014-04-14 17:58:18 följande:

    Dagens vikt 98,2 kg
    Förra veckans vikt 99,4 kg
    Viktnedgång denna vecka. 1,2 kg
    Total viktnedgång på två månader 7,7 kg
    Kvar till målvikt 8 kg.

    Målvikten har jag sagt att jag ska komma ner till, men inser att jag inte kommer nå det till bröllopet, eller till de datum så jag ska sy om klänningen. Men ska gå så långt ner som möjligt så nära min målvikt som det bara går. Men till bröllopet har jag sagt att jag vill nå 94 kg iallafall.


    Oj vilken motivation att gå vidare efter det viktraset =)
    Sen att du kanske inte hinner.. Så.. Strunt samma =) du går iaf ner i vikt =) långsiktit kan du ju satsa på att få ner restrerande kilon =)

    För min del har det blivit 13 timmar på bygget idag och en liten skål med müsli.. Har nog förbrännt det kalorimängden flera gånger om idag...
    Vecka 2 startade idag med plankan-utmaningen... 1 minut plankan.. inte trodde jag att det skulle vara så jobbigt ;) men.. vi tror på resultat =)
  • Pia88

    Ja.. Utmaningen.. Första veckan gick bra, andra gick lite sämre :p har nu delvis återgått till müsli och tog igår en tugga karelsk pirog.. har för mig själv godkänt potatismjöl då det finns i de flesta korvar och svärmor tycker om att koka soppor/kräm...

    Vikten då: idag 68,8kg.. tror jag stampar men kan oxå bero på trög mage..

  • Pia88

    Saknar en redigera funktion på de egna inläggen... Viktras under gångna veckan är: 200g. Neråt iaf =)

Svar på tråden Viktnedgångspepp!