• frkmaria

    Viktnedgångspepp!

    Hejja hejja! Bra med bra val. Idag gjorde jag ett dåligt val och åt ett par chokladbitar när jag kom hem från jobb. Jaja. Jag har räknat dem och det går ju in i helg-kalori-räkningen men ändå. Jag behövde choklad. ;) 

    Fru Ljunggren: Skönt att du får resultat! :) Min sambo är också kanon! Han lagar den mesta maten och så säger jag bara hur mycket han ska lägga upp. :P

    Härligt jobbat Trattkantarellen! Det är imponerande med över 2,5 mil cykling samma dag + sport. Hoppas nu vågen är snäll mot dig även fast du tillåter dig lite helglyx med fest! :)  

  • frkmaria

    För mig påverkade alltid mensen med mellan 1-2kg+ under veckan.. nu går jag på minipiller som tar bort den helt. Skönt på flera sätt och vis! :) 

    98.4 idag, så c:a 1,5 sen i måndags (okej... 1.8 men jag skrev ju mindre eftersom jag visste jag hade gått ner det..) men idag har vi varit ute på ett café som har sconesbuffé. Jag tillät mig att äta det jag ville så får jag ha min 2000kcal dag idag. Det var gott men orkar betydligt mindre nu innan jag blir proppmätt än vad jag har gjort när vi varit där nån gång innan. :P 

     

  • frkmaria
    Puyo skrev 2014-03-15 13:40:49 följande:

    Hej!

    Jag hänger gärna på! :) har 15kg att droppa innan mitt bröllop som är under nästa år :)

    min vikt just nu är 85kg. :) 

    vad kör ni för metoder/dieter? 


    Välkommen! :)

    Jag räknar kalorier (M:700 T:1300 O:1300 T:700 F:1500 L:1500 S:1500 + 500 att spendera fritt över helgen. ;) )

    Förresten, funderar på att köra någon utmaning under april månad om någon är pepp på det? :)  
  • frkmaria

    Jag tar gärna emot förslag.

    Men kanske att man går ett visst antal minuter eller steg, att man är ute minst 30min om dagen, eller att man provar på något "nytt" en gång i veckan under april?  

    Med något nytt menar jag något som man inte har som sina fasta rutiner, t.ex. cykla till jobbet, gå en promenad på rasten, gå och simma eller så.

    Vi kan väl diskutera fram en bra utmaning som så många som möjligt är med på! Roligare ju fler som vill vara med! :)  

  • frkmaria

    Puyo: Går du på shaker då eller hur funkar det?
    Jag ääälskar godis så vet vad du menar. Vill kunna lära mig att äta LAGOM men har svårt för det.

    I helgen har jag ätit lite mycket choklad och igår var vi på sconesbuffe. Vi tog den som frukost och lunch. Åt en scones, en bit tårta och en bit semla (SMÅ bitar). En maräng och 3 pyttesmå dammsugare. och en sirapskaka. På sconesen hade jag ost, marmelad och deras hemgjorde passionscurd (my god jag dör så god den var!). Hursom så åt jag nån chokladbit hemma också och drack en flaska vin + en drink på kvällen (men jag undvek ALLT snacks på festen, inte en ostbåge stoppades i munnen!). Jag var heeelt säker på att vågen skulle visa + idag men nejdå.. ännu mer minus. (dock vet jag att man blir uttorkad av att dricka och sen gör det ju lite att man väger sig halv 11 och inte vid 7....). 98.3 stod vågen på idag, alltså 1,6kg denna veckan och ikväll går jag en promenad så vi hoppas det håller sig ganska så däromkring. :) Nu är jag bara 2.3kg ifrån mitt andra delmål. Det känns fruktansvärt bra! 

    Ja, bomba med idéer om vad vi ska ha för utmaning så kan vi väl komma fram till den som flest tycker om! :) 
     

  • frkmaria

    Nej! Det klarar inte jag. Haha.

    Ska mörk choklad räknas också? Det ska ju ändå vara relativt nyttigt. :) Det är ju tack vare den mörka chokladen som jag står ut! ;) 

  • frkmaria

    Bröd låter bättre tycker jag med! :)

    Ah. Ok. Vad är det för shaker?

    Gick på cambridge en sommar och rasade i vikt. Höll det c:a halvåret men sen kom julen. ;)

    Usch vad man gått upp och ner mycket i vikt. Men ja. Nu ska det vara för livet! Orkar inte med detta. Får väl ha stenpli livet ut liksom. :) 

  • frkmaria

    Imorse stod vågen på 98.3, fantastiskt kul att det går neråt så snabbt! Började för 3 veckor sedan på 103.8... Var nere på 94.5 i höstas men sen stuka jag foten..sen var det jul. och ja. Det går så snabbt upp för mig. Har ett problem med ämnesomsättningen och äter medicin för det! 

    Som mest har jag vägt 117.5 och jag vill ner till 77.5 för att ha gått ner 40kg. Har varit nere på 80-83nånstans innan som minst och då har jag känt att jag trivs där och därför vill jag inte ner för mycket. Jag är väldigt kurvig, stora bröst och tjock benstomme och vill absolut inte bli av med mina kurvor! Många som ser mig tror inte jag väger så mycket som jag gör.. så.. det är väl det mina kurvor är till för! ;)

    Men får se när jag nått 77.5 hur jag känner då! Är 168 cm lång så enligt BMI är det för mycket... men.. jag skiter i BMI så länge jag trivs. Har aldrig velat vara ett streck. Jag gillar mina kurvor och vill ha kvar dem! 

  • frkmaria

    Alltså.. såhär.. jag har c:a 75cm runt midjan.. har bh-storlek 75K... säkert ännu större egentligen men det är den största jag får tag på! :P Kollade för ett tag sedan på en sida och den sa jag skulle ha 75M-75N vilket är sjukligt. Hoppas dock storleken går ner lite även om jag vet att den inte kommer gå ner till något nära "normalt". Tänk de som kan handla BH i vanliga affärer liksom! ;) 

Svar på tråden Viktnedgångspepp!