• KimOchKjell

    Viktnedgångspepp!

    Hej, jag hoppar in här om det är okej :)

    Jag gifter mig den 5/7. Jag väger nu 63 och vill gärna gå ner till 55, men har satt 58 som ett "måste"

    Jag ridet två ggr i veckan, försöker motionera på morgonen innan frukost med bara en kopp kaffei magen. Joggar lite då och då, men har slarvat nu när jag vart sjuk. Jag försöker gå på en lågkolhydratskost och inte så mycket fett.

    Någon som har tips på frukost? Jag tycker näst intill att det är jobbigt att få i sig frukost, men om någon kanske har tips på något litet hälsosamt man kan få ner ?

    Föressten, läste igenom tråden och jösses vad duktiga ni alla är =D

  • KimOchKjell
    Stort tack för ett varmt välkommnande allihopa =D

    Tack för alla frukosttips. Ägg går tyvärr bort för det förmår sig inte min mage eller smaklökar att ta hand om på morgonen. Havregrynsgröt är gott och det äter jag rätt ofta, blir lite tjatigt i längden bara. ska kika på den där pauiluns(stavning?) gröt helt klart!

    fruLju­nggren
    Vad spännande med någon som ligger på likvärdig" nivå" (eller hur man ska uttrycka sig), både i vikt och målmässigt, jag tror att jag har provat den granolan och det är väl russin eller likn i den? Vilket jag tycker är ruskigt otäckt haha!  Hur ser din kost ut i övrigt om jag får fråga? du har ju jobbat på jättebra sen nyår =) Hejaheja!!
  • KimOchKjell

    Det är verkligen peppande att se hur ni alla kämpar!

    Frukost problemet består, sitter just nu och försöker få i mig en musli. Men känns mest som om den växer i munnen.
    Till lunch blir det keso (smaksatt), tonfisk och en tomat. Enkelt, gott och hälsosamt.

    Jag har svårt att motionera dom dagarna jag jobbar då jag jobbar 14hpass, någon som har tips på nått som inte tar så många minuter?

  • KimOchKjell
    lommil­a86

    Ett litet tips till nästa gång du ska köpa nutrilett-bars, det är ju supersmidigt att ha med sig! Men prova Questbar, dom finns på dom flesta gym och i vissa mataffärer. Dom är grymma! Och dom är inte lika torra som nutrilett och med massa spännande smaker =)

    Ang resan, jag vet inte vad du går på för diet. Men mycket frukt och vatten rekommenderar jag! kanske att du bestämmer dig för att äta och dricka hälsosamt fram till middagen. Att du till lunch käkar en god sallad, äter frukt och yoghurt till frukost och att du sen på middagen beställer söta paraplydrinkarr och ruskigt god mat. Så gjorde jag senast jag var utomlands och i värmen så gick jag ner fem kilo på tre veckor :O Helt chockad när jag vägde mig hos läkaren efteråt.
  • KimOchKjell

    Ni är grymma allihopa!

    Jag provade att gära en "chokladmousse" som jag bara måste dela med mig av! kalori och kolhydratssnål, jättebra om man är dödens sugen på nått chokladigt.

    Vispa 2 äggvitor till maräng konstistens tillsammans med 1,5 matsked Stevia sötströ. Sikta ner 2 msk kakao och eventuellt lite vaniljpuver.

    Kanongott för både smaklökarna och samvetet :D

  • KimOchKjell
    Pia88 skrev 2014-05-09 07:43:17 följande:
    Då det skulle vara så "enkelt".. Närmsta butik är ca 15km bort... Har aldrig varit en som hoppar i bilen och åker..

    Men vi hittade klänning åt brudtärnan igår =) och sen delade vi en "turk"pizza... nåja.. radade styrox/frigolit sen på kvällen....
    Då är jag vädligt nyfiken på vad du menade med en "turk"pizza??
  • KimOchKjell
    Trattkantarellen skrev 2014-05-11 21:56:41 följande:

    Du menar att det FINNS pizzerior som inte ägs av invandrare? :p
    Då har vi nog bara turkpizzor här i Sverige...


    Jag hör väldigt grova generaliseringar här, vilket med tanke på dagens läge inte känns okej. "turkpizza" gör mig riktigt förbannad faktiskt.

    Jag lämnar den här tråden nu, hoppas ni alla når era mål med vikten.

    Och att du/ni som använder "turk" som en generalisering på invandrare går och läser en bok om historia eller öppnar era ögon och ser att i ett land som sverige (gäller också finland som har en hög andel av främlingsfientliga organisationer) där rasismen har fått fotfäste i riksdagen finns det inte utrymme för sådana generaliseringar och antaganden.

    Tack för mig.
Svar på tråden Viktnedgångspepp!