• Lavin

    Viktnedgångspepp!

    Hej! Jag håller på att tappa också.. Jag pendlar mycket i vikt till och från, men ska försöka hitta en stabil vikt på 65 kilo nu. Jag vägde 70,5 i morse. 5 kilo bort! Problemet är att jag har haft en ätstörning förr i tiden, så jag vill inte riskera att vikt-tänket tar överhanden. Jag måste försöka hitta en bra balans i det hela. Finns de fler med samma "dilemma"?

  • Lavin
    lommila86 skrev 2014-03-12 17:10:23 följande:

    Jag hoppas också på! Behöver all pepp jag kan få.
    Vågen har bara rusat upp och nu fick jag nog. Trodde jag vägde runt 70 kg-chocken 77.4 kg. Detta var 9.2
    Min målvikt ligger på 65 kg. Imårse låg jag på 74.9 ( under 75 yipiii). jag är 173 lång

    Jag försöker räkna kalorier och den vägen helt enkelt äta mindre. Tyvärr är jag alltid jättesugen på mat, gillar mat och äter för mycket mat- speciellt om det är gott. Min akilleshäl är ost, ingen komplett lördag utan lagrad ost:/

    Vad äter ni för gott ( och magert..)på kvällarna?


    Det är lite roligt för jag är exakt lika lång som du (173) och jag har samma viktmål och har samma akilleshäl! Ost (och choklad) samt att jag äter för mycket mat för att det är ju så gott :)
    Jag räknar inte kalorier så noga men försöker äta mindre av allt, och långsammare ! 
    På kvällarna äter jag lättkvarg blandat med smaksatt kesella 250 g totalt. Det finns en yoghurt med extra protein/mindre kolhydrater som är god också:) sen är frukt alltid gott, fruktsallader osv,. 
    Jag försöker dricka mycket vatten - för oftast när jag känner mig sugen, så är jag egentligen ba törstig/ eller uttråkad :p :) 
  • Lavin

    Halloj! Nu låg jag på 69 kg i morse. Sist jag skrev här var den 13/3 och då vägde jag 72 kg. Alltså har jag gått ner 3 kg på 3&1/5 vecka.

    Det går i lagom takt iaf! :)

    ...trots att jag har ätit godis som en utsvulten gris under helgerna. Haha

Svar på tråden Viktnedgångspepp!