Inlägg från: Carolinekahlstrom |Visa alla inlägg
  • Carolinekahlstrom

    Viktnedgångspepp!

    Jag kämpar också på. Började med nutrilett i två veckor där jag tappade 7 kg. Nu äter jag enligt lchf och det fungerar toppen! Har ingen anledning att fuska och känner inget som helst sug efter någonting. Jag väger idag 79kg och vill helst ner till 60. Men första målet är att gå ner så att jag får plats i min klänning den 26 juli! Det fattas ungefär fem centimeter på dragkedjan bak på ryggen! Jobbar 100% inom vården och har svårt att få till motion! Går mycket på jobbet visserligen, men det känns inte som att det räcker. Har tagit på mig en stegräknare på dagens jobbpass (13-21), får se var det hamnar!

  • Carolinekahlstrom

    Jag äter enligt lchf, både i viktminskningssyfteoch för att jag mår bra på det. Ser att det är några fler som äter det, eller har jag fel? (Har inte bläddrat tillbaka så många sidor).

    Jag har gått från 85ish till 78 ungefär på några veckor, ungefär 1 kg i veckan. Men nu har det stått på 78 i två veckor!? Vet att det kan stanna av sådär för att sedan fortsätta, men ja.

    Frågor till er som kör lchf: hur gör ni med typ lchfbröd, lchfefterrätter och dylikt? Äter ni det fastän det kanske ändå inte är det optimala även fast det är lchf, eller är inte dessa brödoch bär med grädde nå farligt att äta i viktminskningssyfte? Har läst på bl.a. 56kilos blogg att man ska försöka undvika mejeriprodukter såsom mjölk till maten och alla bakvarianter av bröd osv om man vill gå ner i vikt?! Jag har käkat fröknäcke och bär med grädde rätt mycket. Är det därför det står still tro?

    Sen! Jag har så svårt att få till fettmängden! Jag märker att jag äter för lite fett pga att jag blir hungrig på kvällen! Det blev jag inte sist jag åt enligt detta och kan inte se vad jag gör annorlunda denna gång. Ge mig gärna tipsp å att få i mer fett till middag/lunch osv.

    FÖRLÅT ALLA ICKE-LCHFARE för detta inlägg!

Svar på tråden Viktnedgångspepp!