• Petraksa

    Viktnedgångspepp!

    Hoppar också in här!

    Har hittills gått ner 15 kilo med LCHF och träning och har ca 25kg kvar tills jag når min målvikt.
    Målvikten för mig är väl inte jätteviktig utan mer målkroppen. Gick upp 40kg på några år så har en gammal bild som inspiration var jag vill ligga :)

    Som sagt kör jag LCHF, detta funkar perfekt för mig då jag får äta allt som är gott. Sen hade jag tyvärr en svacka över jul och nyår och har därför stått stilla i vikt ett tag. Men jag kämpar vidare!

    Försöker träna 3-4 ggr i veckan, antingen gym, pass eller pw. Bara jag gör något då jag sitter vid ett skrivbord hela dagarna behöver jag motion för att må bra.

    Hoppas att denna viktnedgångstråden hålls lite mer uppdaterad och inte dör ut :) 

  • Petraksa

    En timme på gymmet nyss avklarad såhär en fredagskväll :)
    Jag har inte ens något problem med att inte "unna" mig något på helgen. Efter ca 2 veckor utan socker försvann i princip mitt sötsug helt.
    Fast imorgon vankas det 30-års fest, då blir det nog några glas rödvin, fast bättre det än öl och vitt vin iallafall ;)
    Får väl köra ett morgonpass så att man kan dricka rödvin med någorlunda gott samvete!

    Helt off-topic, vad fan köper man till en kille som fyller 30?! Killar är så jäkla svåra att handla till och jag har lite panik över att planlöst springa runt i stan imorgon.. Bästa presentkandidaten är just nu en flaska tequila av finare sort då han är galen i tequila, men känns det inte jäkligt tråkigt att komma med?
    Vet att detta inte handlar om viktpepp men tänkte att ni som är så påhittiga kanske kan komma med ett snabbt tips ;) 

  • Petraksa

    Det är inte min kille utan en kompis kille, hade det varit till min egen hade det inte varit några problem ;)

  • Petraksa

    Vad duktiga ni alla är som kör på!
    Jag har kört stenhårt med träning och mat i två veckor nu vilket har resulterat i minus 2kg på vågen och minus 7cm i midjan.
    Jag tror helt klart på att mäta sina framsteg istället för att stirra sig blind på siffrorna på vågen. Själv har jag nog en rättså "jämnt" fördelad övervikt för när jag säger hur mycket jag vägde som mest är det ingen som tror mig. Därför har jag nu bestämt mig för att mäta mig varannan vecka istället!

    Nu till mitt problem för denna veckan..
    Jag ska stå på hus och hem mässan i malmö torsdag-söndag. Det innebär dagar från 9-18 och om man räknar restid 7.30-19.30..
    Alltså kommer det inte finnas någon som helst tid över för träning och jag är så sjukt orolig för hur jag ska göra med maten!!
    Känner på mig redan nu att det kommer bli massa snabb skräpmat på mässan och detta vill jag undvika till varje pris. Men det är jäkligt svårt att få tag i lchf-vänligt när man äter ute tyvärr :/

    Hur hade ni gjort? Att ha med sig matläda känns inte som ett hållbart alternativ :( 

Svar på tråden Viktnedgångspepp!