Inlägg från: Anonym (ringen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ringen)

    "Längtar efter att få bära ringen" - ser hemskt illa ut!

    Jag tycker ditt inlägg känns jättekonstig faktiskt... 

    Själv längtade jag otroligt mycket efter att bära ringen (är nu gift sen drygt ett år tillbaka). Vi lade väldigt mycket pengar på en otroligt vacker enstensring på 1 carat, verkligen en drömring! 

    Att jag älskar min ring förtar inte det faktum av hur otroligt djupt jag älskar min man, att han är min bästa vän och min trygghet. Faktumet är att jag inte skulle kunna föreställa mig ett liv utan honom. Att vara hans fru är mitt livs största stolthet!

    Att ringen var viktig för mig innebär inte att den var viktigare än äktenskapet, eller ens i närheten! Jag hade gift mig med honom även med ett grässtrå runt fingret!  

    Är det fult att älska sin ring, enligt dig? För jag kan säga att jag längtade jättemycket efter att få bära min vackra ring! Precis som jag längtade så mycket efter att få kalla mig "hans fru" och att få kalla honom "min man".  

    Vi hade vare sig varit mer eller mindre lyckliga om vi valt en slät guldring. 

  • Anonym (ringen)

    Vet du, allas livsbanor ser inte lika ut, inte heller våran intelligens. 

    Alla 50-åringar är inte på samma nivå bara för att de levt lika länge, de har heller inte samma livserfarenhet. Någon kan vara vida berest och ha sett mycket i sina dar och träffat mycket människor medan en annan mest suttit hemma och inte fått uppleva så mycket.

    Det är precis samma sak för en 25-åring. Eller en 30-åring. 

    Att mena på att någon inte är kapabel och i den meningen enbart utgå ifrån personens ålder tyder på att man inte kan se en människas psyke på ett nyanserat sätt. Det finns 25-åringar som har gjort saker som du aldrig kommer göra. Det finns 25-åringar som är betydligt smartare och mer framgångsrika än vad du är. Trots att du snart är 50 år. 

    Jag menar inget illa med det jag skriver nu utan jag menar att man ska vara försiktig med att visa upp sin ålder som ett "kvitto" på hur stor livserfarenhet man har eller att använda det som en berättigad anledning att utöva härskarteknik mot yngre kvinnor. Vissa av dem som kanske känner sig själva bättre än vad du lärt känna dig själv under 50 år. 

    Jag är glad att du är lycklig i ditt äktenskap som du är i nu, sedan hoppas jag att du kanske framför dina åsikter på ett sätt som låter mindre dömande och härskande i framtiden. När människor känner att de inte blir dömda och går i försvarsställning kan jag lova dig att det blir en betydligt bättre diskussion.

     

  • Anonym (ringen)

    Nehe du Chicita jag har INTE jämfört TS med Gollum, det var ett skämt som handlade om att jag fick min drömring på 1 ct som jag skrev om i ett tidigare inlägg! Det var också att vilja lätta upp stämningen kring hur tråden blivit! Hur kan du sitta och gripa efter att jag jämfört TS med Gollum? Du försöker tolka allt som mobbning mot TS! När mitt inlägg så uppenbart är ett skämt, LITE får man allt bjuda på sig själv Chicita!

  • Anonym (ringen)

    Sedan dessutom så känns det som att de flesta i denna tråden upplever att det är TS som varit väldigt klumpig och nedvärderande i sitt sätt att uttrycka sig. Hon kallar en medlem "gumman" och det var tydligen helt ok? Fast om man skriver att man ska "koka kaffe" i syfte att peka på att tråden spårat ut är det mobbning? Förstår att du vill gjuta olja på vågorna men här tycker JAG nog det blir lite tokigt...

  • Anonym (ringen)

    Men du påstår att jag jämfört TS med Gollum? Det är alltså inte överhuvudtaget fallet. Fråga gärna nästa gång hur jag menar så ska jag förklara! :) Jag blir inte så glad när jag blir anklagad för mobbning eftersom jag hatar mobbning. Däremot skämtar jag mer än gärna men få för att lätta upp stämningen. Som sagt, fråga jättegärna innan för nu var ju inte alls meningen att jämföra TS med Gollum. :)

  • Anonym (ringen)

    Haha va?? Du säger att jag inte läst dina inlägg! Jo, vet du vad! Det har jag visst men jag håller inte med dig ändå ;)

Svar på tråden "Längtar efter att få bära ringen" - ser hemskt illa ut!