• Forumvärd

  Vilka blommor vill du ha i din brudbukett?

  Vilka blommor kommer du att välja eller valde du att ha i din brudbukett?
  I min bukett var det blå hortensia, murgröna och vit fresia {#emotions_dlg.flower}

 • Svar på tråden Vilka blommor vill du ha i din brudbukett?
 • filibustern

  Nu är det så att jag och göbben har kommit överens om att han enhälligt ska fixa min bukett, utan min vetskap (detta enli. en gammal tradition visst)! nervöst, men spännande och kul också! 

  men OM jag fick bestämma.. hmm.. jag älskar ju gerbera. och Nejlika är min absoluta favorit! så möjligen en rund nejlikaboll, med någon annan blomma, kanske orkidé eller brudslöja. eller en sådär 5-9st gerbera bara. älskar även liljekonvalj, så en handfull med sånna skulle jag älska, men det skiter sig helt, då vi gifter oss i september.

  eller kanske en buskig bukett med nejliga, gerbera (hmm.. undra om det skulle se konstigt ut...?) och brudslöja eller något^^  

  men vi får se vad min blivande hittar på. jag har hintat om blommor jag gillar och visat honom bilder. han själv blev lite kär i Glameliabuketter. dock är dom så himla dyr så jag tror inte han kommer köra en sån :P 

 • MrsP93

  Jag ville ha pioner men vi gifte oss i augusti så det gick inte.. Jag hade enbart rosor.

 • Helenis

  Jag har bestämt mig att göra min bukett själv av sockerblommor, då detta är något jag sysslar med till vardags. Blommorna jag håller på och gör är rosor i olika rosa nyanser och vita liljor sedan blir det lite utfyllnad av blad och hortensia, kanske något mer.

 • Sezzie

  Jag har bestämt mig för vita & ljusrosa nejlikor tom hör till vårt ljusrosa tema :)

 • Alyllyra

  Jag ville ha lavendel och ängsklocka, men det var "helt omöjligt" att få tag på enligt floristen. Ängsklockan kunde jag förstå, men om lavendel nu var så svårt, hur kunde vi själva då lyckas ha 20 krukor med fullt blommande lavendel att dekorera borden med?

  Jag slutade med en bukett som jag inte alls var nöjd med, men jag hittade trots allt en liten ängsklocka som fortfarande blommade nedanför trappen på väg till vigsellokalen, vilket var helt fantastiskt!

 • Chicita

  Härligt filibustern kul att någon håller på den gamla traditionen Glad

  Jag berättade om vårt tema till bröllopet, visade en inspirationsbild på klänningen och lämnade in två tygprover för att floristen skulle få se och känna på texturerna.
  Sen sa jag att jag ville ha vita blommor - kallor var ett måste men andra blommor funkade också. Och gärna trollhassel och at den skulle bäras liggande över armen.
  Vi kom överens om maxpris för den + tärnornas enkla blomma som dom skulle ha.

  En månad innan vigseln la jag en tilläggsbeställning på en miniversion på mammas kistdekoration då hon gick bort 2 månader innan bröllopet.

  Vi betalade mindre än överenskommet trots tillägget. Och jag var supernöjd. Hon hade verkligen fått det som jag önskade   
Svar på tråden Vilka blommor vill du ha i din brudbukett?