• iso
    Äldre 5 May 13:55
    32512 visningar
    119 svar
    119
    32512

    Vi med lite större budget

    Vi tror att vi känner våra gäster så att det blir roligast om vi gör en spotifylista där blandade önskemål finns med. vi hade planer på dj men när vi började nämna att det fanns några schlagerälskare på gästlistan så märkte vi att det på något sätt verkade kränka denna dj:s musikaliska integritet och sånt orkar i vart inte jag ta hänsyn till. min erfarenhet på bröllop är att folk gillar gamla klassiska dängor, från 80 och 90tal blandat med det senaste. 

  • iso
    Äldre 5 Jun 16:36
    Utvandrare skrev 2014-06-05 15:58:37 följande:

    Hur går det för er alla?

    Vi är på T-45 dagar, och saker börjar falla på plats; fast budgeten har vi fått justera lite. Trots att vi ska ha ett  enkelt bröllop, så rusar det iväg! Vår reviderade budget ser ut såhär:

    Resor till Sverige: 30,000
    Ringar: 90,000
    Festen (inkl tårta): 70,000
    Kläder: 10,000
    Fotografering + hår + blommor: 2000 (love Groupon! - men här snålar vi och gör saker hemma i Asien i stället för Sverige)
    Div. annat: 10,000
    Bröllopsresan till Japan tar vi till hösten, den får kosta 50-60,000

    Jag inser med skräck hur lätt det skulle vara att bränna en miljon på ett bröllop, och kanske ändå behöva kompromissa. :)

    Hur har ni gjort med önskelistor? Vi får frågan flera gånger i veckan, men jag vet inte vad jag ska svara än. Funderar på att önska oss aktiviteter under smekmånaden, men vet inte hur väl det kommer gå hem...


    Ang önskelistor så har vi registrerat en önskelista på en butik där man dels kan gå in i butiken, dels kan reservera via nätet. Vi skrev till och med som ett extra meddelande som sändes ihop med inbjudan (från våra toastmasters) vad som gällde ang presenter (och då att vi i första hand inte begärde något). En lista gör det enkelt för alla att veta vad som gäller och undviker dubbletter och byten.. en del tycker däremot att det är osnyggt att ha önskelistor men det får stå för dem. 

    om reser till bröllopet blir det väl iofs jobbigt med en massa paket som ska med tillbaka sen? upplevelser är ju kul, både att ge och att få! 
Svar på tråden Vi med lite större budget