• Äldre 19 Feb 16:38
  30273 visningar
  119 svar
  119
  30273

  Vi med lite större budget

  Vi har inget tak men det blir nog runt 500 000 och cirka 125 gäster.. Men alla är vi olika med vad vi vill och kan lägga pengar på.. Inget är fel men jag tycker det borde finnas utrymme för alla på forum som detta, det är ju en glad tilldragelse :)

 • Äldre 20 Feb 00:12
  #24

  Kalejdoskop, De stora punkterna blir middagen såklart med öppen bar :) Sen har vi hyrt en skärgårdsbåt för transport till och från kyrkan med stråkkvartett och canapeer, vi kommer också hyra ett hus i Sthlm i en vecka innan vigseln, vi bor i london och det är roligare att samla våra döttrar och svåger/svägerska så än att bo på hotell. :) Vi hyr också in en eventfirma för dekor då vi inte kommer ha en chans att ordna med det själva, sen givetvis fotograf som vi flyger in samt dj.. Klänningen däremot hittade jag av en slump i en butik som sålde ut så den blev bara £600!! Yaay. :)

 • Äldre 24 Feb 11:34
  #45

  Vi har hyrt in hjalp med att dekorera lokalen, mest pa grund av att vi inte bor i narheten och dels for att de inte kan garantera att vi kommer kunna ha tillgang kvallen innan.. Planera allting gor vi sjalva, brukar kalla min blivande man for Groomzilla da han morgonen efter han friade gick upp tidigt och gjorde ett 10 sidigt excel spreadsheat infor brollopet!! hahahaha..


  Brollopsresan har vi inte bestamt an men funderar pa att gora NYC-San fran-Hawaii-HongKong (en av vara dottrar bor dar) Sen hem igen.


  Eller sa blir det Maldiverna, har aldrig varit dar men det ser helt fantastiskt ut!!


  Ar det ngn som varit dar? Blir man uttrakad efter nagra dagar pa en pytte atoll? Beratta garna om ni varit dar!!


   

 • Äldre 5 Apr 13:23
  #81

  Vi kommer också ha m&m's som favors, med bild på ena färgen och text på andra ( får ju inte plats med så mkt men men :)

  Fyra månader känns på en gång som en evighet men samtidigt har vi så mkt att finslipa så nu börjar nerverna sätta in!! Iiih..

  Mina ringar blir förhoppningsvis klara om 1 vecka, längtar! De är designade av min m2b och blir ihop med min förlovningsring "en enda hel ring" sats.. Svårt att föklara ;)

  Min klänning ska jag testa för första gången 14 maj, den är inte ens sydd än! Ångrade mig och har lagt ut min 1a till försäljning.. Den kändes inte som oss, visade den för min m2b när jag bestämt mig för en ny och han sa " I don't think i would have said yes!" Hahaha.. Så, rätt beslut ;)

 • Äldre 7 Jun 13:18

  Nu ar vi pa sista detaljerna vi med, trodde inte jag skulle kanna mig sa stressad men jo, nu kom det! haha..
  55 dagar kvar och kanns fortfarande som vi har 1 miljonsaker kvar att gora!!

  Vi har angett en wedsida dar vi har all info ang hotel mm sa de som reser fran UK vet vart de ska ta vagen.. Dar har vi ocksa sagt att vi inte vill ha nagra gavor men att om man vill sa kan man satta in vad man ka pa ett konto som vi efter brolloppet kommer skanka till Alzheimersfonden samt Cancer research da vi har familj som gatt bort i dessa sjukdomar.

  Det kanns som skytteltrafik just nu mellan UK och Sverige! Vem visste atta det kravdes sa har mycket for ett brollop!! Eller hur!?

 • Äldre 21 Jun 07:54

  Jonnas: superfin ringkombo!!

Svar på tråden Vi med lite större budget