• Äldre 25 feb 14:49
  27695 visningar
  119 svar
  Inlägg från Cesia Visa alla inlägg
  119
  27695

  Vi med lite större budget

  Vilken rolig tråd, dock lite halvtråkig för mig då jag tycker att vi verkligen försökt spara in på vårt bröllop och sm det ser ut nu så ligger budgeten på ca 100 TKR utan bröllopsresa! Obestämd

  I det är lokal+mat några av de stora posterna, ringarna är abslut den största i sig men det tycker jag är helt ok då jag ska ha den (pratar om vigselring, förlovning är inte medräknad då hade det ökat väsentligt) resten av livet.

  Klänningen satta jeg initialt en budget på 15 000 kr på, hade tänkt sy up men tyckte det var så tråkigt och jobbigt och hitta nån som skulle göra det så jag beställde en på nätet billigt för 1000 kr. På så sätt spelar det ingen roll om jag så trampar sönder den under kvällen eller pajjar på nåt sätt, min atärnor klänningar köpte jag billigt på ASOS på nätet med! Skor är inte inräknade här, jag är en riktigt sko-fantast och ska till NY i början på maj och kommer nog gå loss på ett par Jimmy Choo som är ett absolut favvo-märke! Skrattande

  Vi kommer att ha kyrkligt börllop inne i stan i Stockholm och även ha en festokal i stan ute på Skeppsholmen, inget fancy men är man här så drar det väl iväg antar jag... Vi kommer att ha en tvårätters middag och till tårta lutar det åt att ha cup-cakes, även det billigare men ändå.

  Fotografen som vi har med oss största deen av dagen går loss på strax under 10 TKR, vi har ett coverband som vi får billigt för 5 TKR då jag känner ena killen som har det.

  Inbjudningskort har jag gjort själv, kan i efterhand säga att det var nog inte mycket billigare, är ju en guldkund på Panduro numera och jag lär ju aldrig använda dessa grejjer igen!

  Men som sagt, inget storslaget ändå drar det iväg kan jag lätt säga! Vi har turen att få bidrag från både svärföräldrar och min mamma så det hjälper rejält, resten lägger vi själva.

  Kan ju även nämna att vi förlovade oss i december, bestämde oss över jul att gifta oss i början på sommaren, planera allt under januari, så lite av ett turbobröllop, he he! Tungan ute

Svar på tråden Vi med lite större budget
Logga in
Bli medlem