• Kittwn

    Vi med lite större budget

    Vi har ingen bestämd budget. Det får kosta vad de kostar men försöker att inte låta de dra iväg allt för mycke.t Men då vi har MÅNGA gäster så blir de ganska många tusenlappar.

    Vi kommer ha ett traditionellt stor grekiskt bröllop (någonstans mellan 6-8hundra gäster). Men nästan alla är från Kreta, där bröllopet hålls. Ca 50 är från Sverige och för dom betalar vi boende i en vecka (men vi har hotell där vi kommer klämma in endel och sen har vi fått bra paket pris för dom andra).

    Vi har bokat fotograf för 2000€ då ingår fotograf när vi gör oss iordning (både hos mig och där min blivande är), film och foto i kyrkan och på festen. Foto och film under vår dotters dop (som kommer hållas några dagar innan). Ett par timmars fotografering på någon fin plats ett par dagar efter vigseln och 6st fotoböcker (utöver alla bilder på skiva + filmen)

    Klänning och slöja är köpt från Pronovias. Skall äntligen hem till Sverige nu i mars och få testa den för första gången!

    Har bokat både live musik (de "MÅSTE" man ha här) och dj. Skall förhoppningsvis iväg och bestämma meny nu i veckan men de kommer bli klassisk grekisk bröllops meny med lite borttaget (typ vägrar jag hela grillade fårhuvuden;)) och lite tillagt.

    Om någon vecka skall jag på andra mötet hos floristen som gör alla dekorationer. Har ganska klart för mig vad jag vill ha ("blush"/ljusrosa och vitt i blomster dekorationerna och mycket levande ljus).

    Kyrka och festlokal är klart sen länge. Alla mina papper är översatta och godkända.  Mina skor har kommit (från etsy. Platta helt täkta med pärlor ca 700kr). Kommer ha 4 näbbar som min mammas kusin skall sy klänningarna åt.

    Känner att vi har ganska bra koll på läget nu. Just nu står det på schemat att fastställa klockslag för vigseln (beroende på solnedgången) så vi kan göra de grekiska inbjudningarna (Svenska är skickade sen läänge), hitta ett hår smycke att ta på när slöjan åker av till festen, hitta ingångs musik till festen... 

Svar på tråden Vi med lite större budget