Inlägg från: Julibrud 2014 |Visa alla inlägg
  • Julibrud 2014

    Enstensring utan spetsskena?

    Är det Engagement 82142 du menade från St Maurice? För den verkar ju stämma in precis på era krav? Stenen är 0,25ct och priset 7130kr.

    Eller menar du att den kostar mer än vad den är värd pga stenens storlek? När ni har så specifika krav så borde väl inte det spela någon roll, jag menar, ni får ju ändå vad ni vill ha då och till det priset ni vill

    Men om det nu är så att det är dyrt för den stenen så skadar det väl inte att fråga om en offert från några guldsmeder för en liknande ring? Det är inte säkert att det blir så dyrt!

  • Julibrud 2014

    Nej herregud, det kan ju inte vara meningen att man ska kunna se defekter som fläckar med blotta ögat, det är jag väldigt skeptisk till!

    Det var den här jag tänkte på:
    www.vigselbutiken.se/engagement-82142

    Kollade lite snabbt på ebay och där fanns en del varianter också men det kanske känns som en chansning att köpa därifrån. Dock så har de ganska bra garantier även på sådana sidor nuför tiden.

  • Julibrud 2014

    Även de fysiska butikerna har säkert olika kvalité på sina diamanter, du kan ju alltid gå till någon sådan för att kika så att du får en uppfattning om vad de olika klassificeringarna innebär. Kanske är det bara det tränade ögat som ens ser någn skillnad mellan kvalitéerna?

Svar på tråden Enstensring utan spetsskena?