Inlägg från: fruLjunggren |Visa alla inlägg
  • fruLjunggren

    Min fästman vill separera. HJÄLP!

    Fy vilken jobbig situation. Förstår att det känns omöjligt, men försök att bara tänka på dej själv. Mitt råd är grina ur dej ordentligt och sen bestämmer du dej för att det räcker med depp. Träna, träffa vänner, gör saker som får dej att må bra, även om du kanske behöver tvinga dej till det. Allting brukar lösa sej till det bästa. Försök att inte känna dej stressad av framtiden och bilden av hur du vill att livet ska se ut...då är det lätt att du kanske missar nuet. Bilden av framtiden kanske ändrar sej påvägen :)


    Hoppas det löser sej till det bästa för dej!


    kram

  • fruLjunggren

    Hur tråkigt det än är och hur jobbigt det än känns måste det vara bättre att veta och verkligen kunna gå vidare. Ovissheten brukar vara det jobbigaste som finns.Nu kan du börja bygga på DITT liv. Hoppas du är under omständigheterna OK.


    Stor kram till dej!


     


    DianaMS skrev 2014-02-20 09:20:32 följande:

    Det är slut. Han var bara för feg för att säga det, han sa att han behöve få vara ensam och få lite "tid". Ska dit nästa vecka och packa ner alla mina saker och flytta och lämna skiten bakom mig.

    Jag undrar bara hur man kunde vara så blind? Här gick jag runt och trodde allt var bra, planerade bröllop (var och tittade på bröllopslokal dagen innan han "ville separera", och nu står man här som fallen från skyarna och undrar HUR HAMNADE JAG HÄR????

    Jag har inga barn, och längtar fruktansvärt efter familj! Får hoppas att jag hittar någon som kommer kunna dela detta med mig, Jag gav allt i detta förhållande! Jag förtjänar inte detta....

    Tack alla ni som har skrivit!


Svar på tråden Min fästman vill separera. HJÄLP!