Inlägg från: Anonym (Tillsammans) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tillsammans)

    För livet eller tills du tröttnar?

    varför alla dessa negativa skilsmässotrådar? Jag tycker mig ha sett flera stycken på sista tiden, detta är väl endå ett bröllopsforum? Meningen är att dela tips och ideér, man blir ju deprimerad varje gång man går in här och ser någon som startar en tråd som denna, det är väl klart att man när man gifter sig har ambitionen att dela livet tillsammans hela vägen, men som många säger har man kämpat tillräckligt och skilsmässa är den enda utvägen, ja då är det bättre att gå isär än att leva olyckligt.

  • Anonym (Tillsammans)
    Anonym (ge er nu) skrev 2014-02-25 20:29:18 följande:
    Att dra en parallell mellan borgeliga bröllop och oseriösa diton blir väl ändå väldigt märkligt? Tycker tvärt om att det är utmärkt att ickereligiösa håller sig i från kyrkan och inte bara underkastar sig en gudtjänst för att det "ska vara så", hyckleri känns som en dålig inledning på äktenskapet. Dessutom blir det lite dubbla budskap när du först klagar på hejdundrande fester och sedan på dem som ger det tjugo sekunder i rådhuset.

    Det finns säkert folk som gifter sig allt för lättvindigt men förmodligen färre än du tror, alla är bara inte så sugna på att deklarera sina innersta känslor och tankar för hela världen. Internet har blivit lättilgängligare och kunskapen om hur publikt allt som puliceras online faktiskt är har blivit bättre, vilket säkert bidrar till att du tycker tonen i de forum du tillhör har förändrats. Men generellt tycker jag att det är mycket gnäll av typen 'på min tid skulle ungdomen minnsan aaaaldrig' här inne just nu. 

    Jag gifter mig av kärlek, älskar min blivande man av hela mitt hjärta och skulle se en potentiell skilsmässa som ett misslyckande och en stor sorg. Men jag tror inte det gör mig så jäkla speciell 
    +1 
Svar på tråden För livet eller tills du tröttnar?