Inlägg från: Anonym (ETT äktenskap) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ETT äktenskap)

    För livet eller tills du tröttnar?

    Nyfiken Gul: Den "trenden" ser du nog enbart för att det här forumet till största del handlar om planering av vigsel och bröllopsfest. Vad tycker du man ska diskutera för att verka seriös? Vill du se trådstarter som "hur blir jag en god fru?" " hur fostrar jag min man?" Många, många trådar tar upp relationsproblem och funderingar kring parrelationer. Men förhoppningsvis så går dom flesta och diskuterar sina relationer med sina partners istället för med främlingar på internet. JAG och min blivande diskuterar vårt förhållande med varandra och inte med främlingar på nätet. Ytliga saker som skor, diamanter och vigselmusik kan vi mycket väl diskutera öppet på nätet.

  • Anonym (ETT äktenskap)

    Dessutom är är det oftast dom medlemmar som själv varit gifta ett antal gånger som gnäller över att andra inte fattar innebörden av ett äktenskap, det är ironiskt. Dessutom så väntar paren, enligt statistik, längre med att gifta sig idag. Så det stämmer inte att människor gifter sig som en kul grej till höger och vänster. Jag gifter mig för att det ska vara för evigt. Därför har jag tackat nej till tidigare frierier, inte skaffat barn med andra pojkvänner, väntat på en perfekt man och valt det liv jag vill ha. På nätet så diskuterar jag diamanter, champagne och annat ytlig precis som många andra människor.

  • Anonym (ETT äktenskap)

    Att man gjort stora misstag i sitt liv betyder inte att man lärt sig något eller blivit smartare per automatik. Det betyder bara att man uppvisat sämre omdöme. ;) Hur som helst så håller jag med många här, oftast så har man redan levt ihop många år under äktenskapslika förhållande. Jag är över 30 år och har levt i många år ihop med min drömprins redan. Det är knappast så att hela hans personlighet kommer förändras och vi plötsligt kommer gräla eller ha relationsproblem bara för att vi gifter oss. (Fast iofs så borde vi ju få problem för min diamant är stor). Nä nu ska jag kliva ner från höga hästar, tydligen så får man bara rida på dom om man varit gift flera gånger ;)

Svar på tråden För livet eller tills du tröttnar?