Inlägg från: Anonym (bok?) |Visa alla inlägg
 • Anonym (bok?)

  Min systers man (mycket långt!)

  Inte för att på något vis ifrågasätta men det känns som att detta snarare är en novell en en riktigt historia, vilket syns tydligast i språket då du borde visa fler kännslor vid tillfällen som gör dig upprörd. och om man "behöver skriv av sig" brukar det inte vara gramatiskt korekt, och namnen överensstämmer inte med varandra... du är för distanisierad till historien i sig, men ja enda tipset är att släppa detta då det var längesen och om du nu har känslor för din systers man kan det ses som omvänd psykologi mot vad hon gjorde moit dig  i tonåren. 

 • Anonym (bok?)

  Andra inlägget övertygar mig om att detta är fejk. Du har en sån distans till hela händelsen, du skriver i presens fast det berör händelsen nu, du lägger in onödiga detaljer som inte spelar någon roll i det stora hela. och tidsperspektivet är väldigt fel med tanke på att du kommer ihåg händelser som hände i tonåren lika bra som sådant som händer nu, och du resonerar inte som att detta vore ett verkligt problem då det verkligen saknas en emotionell känsla och rationalitet...Men som novell visst då är det bra Glad 

 • Anonym (bok?)

  jag menar naturligtvis att du skrivit texten, jag sa ingeting om plagiat, jag bara menar på att händelsen inte känns trovärdig, och att du lägger till detaljer som är helt oviktiga som den sjuka kompisens systrar som bor i USA, medan sådant som borde vara känslomässigt för dig att skriva om är utan känslor och väldigt sakligt. jag skrev bok eftersom detta känns som att det är det du skrivit. en bok inte en verklig händelse. 

  Men för all del bli bara arg på mig när alla andra också ifrågasätter trovärdigheten i denna historia. Men jag förstår inte varför du blir arg, du vet vad som är sant även om vi tror dig eller inte. 

Svar på tråden Min systers man (mycket långt!)