• Anonym

  Min systers man (mycket långt!)

  Vad ska man säga.. jag vet inte om du vill ha några kommentarer men det är jätte fint att du vågat öppna dig och att ni blivit systrar o vänner igen oavsett förflutet. Jag antar att ni är lite äldre nu och därför är det nog mest rätt att förbise dina känslor och gå vidare. Det är ju trots allt hennes man nu oavsett vad hon gjort mot dig innan.. Det finns många där ute och du kommer att hitta någon hoppas det löser sig//

 • Anonym

  Ja herregud, någon har uppenbarligen tråkigt i sitt liv och måste hitta på rövarhistorier. TS, bespara oss detta! Böra lösa korsord istället eller gå med i en förening.

 • Anonym

  TS, jag förstår om du blir upprörd över att folk skriver att detta verkar påhittat om det nu inte är så. Men det är heller inte särskilt trevligt av dig att bli arg när du blir kritiserad för vad du gjort. Vill man inte ha kritik är det nog bäst att inte starta trådar om sånt här. 

  Jag tycker det är otroligt trist att slänga sig med order "sinnessjukt" hit och dit. Att dessutom kritisera psykologhjälp gör det bara ännu tristare. Det är inget fel med att någon gång ta hjälp av en psykolog eller terapeut för att reda ut svåra situationer i sitt liv.

  Till sist så tycker jag att du berövar din syster en chans till ett lyckligt och ärligt liv genom att inte berätta. Hon förtjänar att vara med någon som inte bedragit henne om hon nu vill det. Det måste få vara upp till henne att besluta om sitt eget liv efter att hon fått all fakta, då är det inte schysst att gömma undan den som du gör. Här har du ett ansvar som du måste ta! 

 • Anonym

  Vad ÄR egentligen problemet?

  Att du och din svåger har visat dåligt omdöme?

  Att det blir en fortsättning?

  Att det inte blir en fortsättning?

 • Anonym

  Är det bara jag som får avsmak över själva tanken att ligga med någon som har legat med min egen syster? Jag själv har två systrar som vid olika tidpunkter i livet faktiskt legat med varandras pojkvänner/sambor. Moraliskt fel eller inte, så gör det mig personligen rejält äcklad.

 • Anonym

  Om nu detta är sant så är ju lösningen enkel: låt mannen va och berätta inget för systern. Hon kommer bara bli ledsen och arg på dig och det blir problem i familjen. Ni kommer ju säkert inte träffas älskligt mkt pga var de bor. Låt de leva sina liv och låt deras relation ha sin gång, om de båda är otrogna hela tiden tar det väl slut snart nog ändå eller så förtjänar de varann. Lägg dig inte i mer och glöm detta.

Svar på tråden Min systers man (mycket långt!)