• Vi ska rymma

  Tor 20 feb 2014 22:54 Läst 3741 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (snart fru) - Visa alla inlägg
 • Anonym (snart fru)
  Återställ
  Tor 20 feb 2014 22:54 #15

  Vi gifter oss snart. Hemligt. Från början var planen att göra det på en strand, utomlands. Men sen tänkte vi om och ville göra det så enkelt som möjligt för oss. Vi gifter oss i stadshuset och dagen efter flyger vi iväg på en två veckor lång semester/smekmånad. Det ska bli såå härligt! Jag är dock också lite orolig för hur det kommer att mottagas av familj, släkt och vänner. Jag vet i alla fall några som kommer bli besvikna över att inte få vara med på ett bröllop. Men jag har aldrig drömt om något stort bröllop och inte min blivande man heller, och då kan vi ju inte genomföra det för någon annans skull. Vi kommer nog inte ha någon fest sen heller. Vi får se, kanske har vi en fest i sommar, men inte med någon vidare betoning på att det är en bröllopsfest. Utan snarare bara en vanlig, trevlig sommarfest, kanske med tårta ;)

  Vi tänkte i alla fall ta lite bröllopsfoto-inspirerande bilder under resan. Vi har bokat en fotograf, som har lovat att ta oss till en vacker strand. Vi tänkte nog kanske använda oss av ett foto därifrån för att berätta för släkt och vänner att vi har gift oss. Våra familjer kommer vi nog att berätta för samma dag.

  När gifter du dig TS? 

 • Anonym (snart fru)
  Återställ
  Fre 21 feb 2014 16:11 #18

  Jag är minst orolig för mina föräldrar. De själva gjorde precis som du säger; gifte sig på lunchrasten utan att ha berättat för någon. Däremot har jag en farmor som många gånger har sagt att hon ser fram emot den dagen då hon får se mig som brud. Och vänner som vill ordna en möhippa och ser fram emot en bröllopsfest. Jag vet att de kommer att förstå vårat beslut, men de kommer nog bli besvikna också. Men som sagt, det är upp till dem att hantera den besvikelsen. De får se fram emot sina egna möhippor och bröllop istället :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll