• Anonym (rymli­ngen)
    Äldre 9 Feb 15:34
    5798 visningar
    18 svar
    18
    5798

    Vi ska rymma

    Jag och min man har bestämt oss för att rymma och gifta oss utomlands cirka två månader före vi har sagt att vi ska gifta oss. Däremot ska vi ha mottagning i Sverige. 
    Är det någon som har gjort något liknande? Isf tips och råd? Vi har hittat lokal och boende utomlands. Men hur tar föräldrar och släkt det hela? Något man ska tänka på där?  

  • Svar på tråden Vi ska rymma
  • Anonym (rymli­ngen)
    Äldre 9 Feb 21:38
    #3

    Kommer bli väldigt romantiskt, vi har hittat det perfekta stället. Är bara så orolig var min familj kommer säga. 

  • Anonym (rymli­ngen)
    Äldre 10 Feb 10:54
    #7

    Jo vi har planerat att dyka upp i bröllopskläder med brudbukett och allt. Och äta tårta, därför ska vi ha en mottagning jag vill ju ha bröllopstårta. :)

  • Anonym (rymli­ngen)
    Äldre 10 Feb 11:50
    #9

    Fortfarande orolig för allt. Min mamma är inte av denna värld. Förstå mig rätt jag älskar henne men hon är speciell och hon tycker verkligen inte om min man så ja... När jag sedna gör något som att snuva henne på bröllopet.

  • Anonym (rymli­ngen)
    Äldre 10 Feb 12:18
    #12

    Tack alla! Behövde ha lite puschning åt rätt håll. Tror bröllopet kommer bli fantastiskt han och jag på en strand och sedan bröllopsnatten i en egen stuga. Sedan så blir det mottagning i Sverige med bröllopstårta. Kommer kanske att sakna min familj men kommer samtidigt att bli riktigt mysigt. 
    Plus att jag kommer få använda min klänning två ggr och min tiara som jag oh andra sidan kommer använda jämnt. Älskar tiaror :) 

  • Anonym (rymli­ngen)
    Äldre 10 Feb 12:18
    #13
    Salt skrev 2014-02-10 11:53:13 följande:
    HAHAHA va söt du är! "Jag vill ju ha bröllopstårta" 
    Klart du ska få det då! {#emotions_dlg.flower} 
    Du börjar låta som min man. Han frågade om vi gifter oss för oss eller för tårta. Jag vet inte riktigt är nog tårta plus tiaran :)
Svar på tråden Vi ska rymma