Inlägg från: Plättis |Visa alla inlägg
  • Plättis

    Fler nördbrudar/brudgummar?

    Haha, så kul att det finns fler nördbrudar! 

    Själv är jag helsåld på Futurama och skulle gärna ha några referenser med i vårt bröllop. Sambon är gamer (tidigare proffs) och våra gemensamma nördintressen sträcker sig nog över det allra mesta, allt från spel till Star Wars och musik.

    Vi hade från början tänkt ha ett ganska traditionellt bröllop med Västerbottenstema eftersom vi båda är födda och uppvuxna där, men eftersom vi är såna nördar båda två kanske man skulle lägga lite mer krut på nörderiet? Jag är bara rädd att om man nördar för mycket så kommer släkten (far- och morföräldrar till exempel) inte att förstå något. 

  • Plättis
    FrökenW skrev 2014-04-08 14:48:14 följande:

    Plättis, jag har varit lite orolig för samma sak, men å andra sidan - fattar folk inte så gör dom inte det, och då kommer de inte lägga så mycket vikt vid det heller. Vi försöker välja grejer som är vackra/söta/roliga i sig självt och som inte sticker iväg allt för mycket från temat, men de som vet kommer känna igen och tycka det är kul. Gryffindors färger som färgtema, tex, och dekorerar borden med massor av ljus a la stora salen. Sen är det ju vissa saker som är mer uppenbart 'konstiga', vi tänkte ge toastmastrarna trollspön att slå i glaset med för att äska tystnad tex, men vadå, då får väl folk fråga om de inte läst böckerna/sett filmerna. Tänker mer att det är personligt och förhoppningsvis lite roligt, så har folk något att prata om. :)  


    Ja, lite detaljer som anspelar på ett gemensamt intresse kan det vara charmigt och göra det mer speciellt. Hur ställer ni er till ett temabröllop, typ som bilden här nedanför? Personligen hade jag varit rädd att det skulle kännas mer som en temafest eller en maskerad än ett bröllop. Något man ångrar när man ska hänga upp bilderna på väggen och ha dem där i resten av livet.


  • Plättis

    Enligt Google Maps: 160 km, och det går tåg varje halvtimme mellan 8.30 och 18.30 :)


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Fler nördbrudar/brudgummar?