Inlägg från: camwic |Visa alla inlägg
  • camwic

    Fler nördbrudar/brudgummar?

    Är världens nörd. Hittat skor som med tardis på en ringbox som ser ut som en tardis och på lördag får jag äntligen drömtatueringen I Love You i Gallifreyan rundskrift. Min man och andra sidan är totalt onördig men han vill göra mig lycklig så det kommer komma in lite doctor who referenser på vårt bröllop. Plus att färgerna går i blått och silver. 

  • camwic
    Linnen skrev 2014-02-08 14:21:53 följande:
    Åh, vad roligt att någon annan tänkt precis likdant som jag Glad Hittade en fantastisk gästbok på ETSY formad som en TARDIS. Funderar på att köpa den trots att den är lite väl dyr. Men man kunde få både namn och datum skrivet på den också. Doctor Who är ju bara för fantastiskt. 
    Den suktar jag också efter. Så funderar starkt på den. Men hittade mina skor på silver med en tardis på. Jag köper och han får gilla läget tycker jag allt :). Etsy är riktigt farligt speciellt om man älskar olika fandoms 
  • camwic
    FrökenW skrev 2014-02-08 14:40:57 följande:
    Ni Dr Who-brudar förresten, nu vet jag ju inte när ni ska gifta er och kickstarter är alltid en chansning men såg ni de här? www.kickstarter.com/projects/geekyhostess/gee ky-sprinkles-fun-sprinkle-shapes-for-geeky-baki
    I LOVE!!! Ska gifta mig i december 2015 så två år till. Men planerar för fullt. Ok när jag hittade etsy så blev det helt knasigt och nu kan jag inte spendera en dag om jag inte varit in på etsy eller bröllopstorget minst ett par gånger :). 
  • camwic

    Vi giftar oss 31 december 2015. Men det är roligt att ha nästa 2år på oss, dels kan vi hålla ner kostnaderna dels kan vi leta och göra saker som vi själva vill. Eftersom halva min familj är tokallergisk mot blommor kan vi inte ha det. Så just nu sitter jag och gör pappersblommor till alla dekorationer på borden. Vägrar sitta nästa december med allt. Så tänkte börjar nu och stoppar allt i EN IKEA låda är det bara att ta den och stoppa den i bilen och köra 60mil till kyrkan :)

  • camwic

    Lyckan är gjord!! Fått man att gå med på Doctor Who detaljer som skor med tardis på maschettknappar med lite DW på, färger och sådana små saker. Lyckan är gjord. :)

  • camwic

    Det tror jag med. Vi ska gifta oss i Gävle, jag är därifrån så blir lättare att gifta oss där än i Göteborg där vi bor. Har världens största klädkammare så där får vi plats med IKEA backar med lock som vi tänkte stoppa in allt i. Trodde han skulle vara mot idén men igår när jag visade skorna så var han helt lyrisk och tyckte att jag skulle köpa dem och om inte till bröllopet så till sommaren. Idag frågade jag om DW maschettknappar och han sa ja bestäm du så använder jag dem :).
    så väljer nu mellan dessa tre:
    www.etsy.com/se-en/listing/151978048/doctor-who-wave-cuff-links-gift-for
    www.etsy.com/se-en/listing/176864091/doctor-who-cuff-link-cufflink-time-lord
    www.etsy.com/se-en/listing/79772294/tardis-cufflinks-doctor-who-cufflinks 

  • camwic
    Linnen skrev 2014-02-08 23:53:16 följande:
    Tror det kommer bli jättebra :) och vilken fin klänning du hittat. Snyggt med pärlor på :) 
    Jag har spanat in en från lou lou bridal louloubridal.co.uk/assets/lb19.jpg så jag hoppas den finns kvar i höst när jag ska börja prova klänningar. 
    Ohh Linnen jag är kär. Vilken underbart vacker klänning du har hittat! Älskade spetsenbanden och tyllen! 
  • camwic
    FrökenW skrev 2014-02-09 00:14:29 följande:
    Vågen var den enskilt snyggaste, och den skulle passa jättebra med ert tema. Och jag älskar 'lyktorna', kommer bli jättesnyggt. 

    Vilka fantastiska klänningar, båda två. Tror jag såg din i någon annan tråd camwic och den stod verkligen ut, på ett odelat positivt sätt. Och Linnen, den från lou lou var verkligen en sagoklänning. 

    Själv velar jag som tusan, men dessa är favoriterna just nu.

    www.davidsbridal.com/Product_Off-The-Shoulder...
    www.davidsbridal.com/Product_Taffeta-Fit-and-...
    www.davidsbridal.com/Product_Satin-Gown-with-...
    Ohh vilka vackra klänninagar. Men jag är en sucker för spets så jag gillade denna bäst www.davidsbridal.com/Product_Off-The-Shoulder-Chantilly-Lace-Trumpet-Gown-CWG533.

    Jo han kommer få vågen. Jag fick välja så lovade han att ha dem på sig.
    mlisso skrev 2014-02-09 07:41:48 följande:
    Tar och hoppar in här jag också.
    Har absolut ingen koll på Doctor Who.
    Däremot så är jag och sambon tv-dataspels nördar.
    Så i juli slår vi till med ett bröllop med inspiration av Super Mario.
    Inte en massa utklädnad och bilder på mario överallt utan på ett smakfullt sätt.
    Färgerna är röd, vit och guld.

    Vi övervägde dock att skriva kostym som klädkod i inbjudningskorten. Bara för att få se hur många som kommer utklädda till karaktärer ur spelet och hur många som kommer riktigt upplädda i kostym och långklänning.
     Vad häftigt mlisso! Gillar själv Super Mario dock de gamla spelen till (kommer bara därför inte ihåg vad konsolen heter) men men. Men låter riktigt häftigt. Skulle vara roligt att se hur många som kommer utklädda. Är bara jag (i vår familj) som är galen i Doctor Who så vi kör det också lite smakfullt med färgerna blått och silver och lite småsaker som mina skor, hans maschettknappar och om jag lyckas få igenom det så kanske lite lyktor. Annars blir det papperblommor bara på borden. :)
  • camwic

    FrökenW har visat min klänning lite här och där eftersom jag älskar den. Genuint älskar den. :)

  • camwic
    mlisso skrev 2014-02-09 14:22:47 följande:
    Vi gifter oss i Umeå.
    Jo det hade varit kul att se hur folk hade tolkat klädkoden. Men nu skrev vi istället sommarfin. :)
    Har ni tur kanske det kommer någon som ser ut som Peach :)
  • camwic
    filibustern skrev 2014-02-10 13:01:37 följande:
    hör väl egentligen inte hemma här då vi varken läser den där sidan eller kommer ha ett "nörd"-tema av något slag. men min fästman är född -82, en tid då ALLA tv-konsoller, dataspel och star-trek, star wars etc. kom. så han är rätt så nördig. :P funderade ett tag på om man skulle haft typ ett "supermario"-tema, eller kanske rent utav star trek/star wars. såg star trek -filmerna (new generation) när dom gick på tv, hade aldrig sett dom förut, men jag gillade dom starkt! så täntke faktiskt på om vi skulle byta från skogs-tema till star trek eller nåt. men.. nja.. vi ska försöka ha ett budgetbröllop och det KÄNNS som att ska man ha ett nördtema, ska man försöka gå all in, och då kan det bli dyrare än man tänkt. men får väl kanske ha ett nörd-tema då karln fyller 40 eller nåt. (länge dit) 
    Han fyller snart 35 ;). 
  • camwic
    filibustern skrev 2014-02-10 14:38:58 följande:
    oh! kanske skaffa mig en sexig star wars-dräkt :P
    Ohh tror jag nog att han skulle älska :). 
  • camwic
    MrsP93 skrev 2014-02-10 16:06:10 följande:

    Vi hade en Star Wars-tårta när vi gifte oss, vit marsipan med ett rött och ett grönt lasersvärd som korsades i marsipan :)


     


    Nice !!
Svar på tråden Fler nördbrudar/brudgummar?