• Anonym (S)
    Äldre 6 Feb 20:55
    3538 visningar
    8 svar
    8
    3538

    Har jag gjort något fel? Varför gillar dem mig inte?

    Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre. Jag är en ganska känslig person och för mig är familjen verkligen viktig. När jag och min fästman träffades, så fick jag ett gott första intryck av mina svärföräldrar. Blivande svägerskan hade en ganska tuff attityd, men "alla är vi olika" tänkte jag och så var det inte mycket mer med det. 

    Med tiden har dem dock visat sidor som jag inte riktigt vet hur jag ska tolka. Jag och min fästman har ett distansförhållande och det är inte alltid helt lätt, men det har heller inte varit något problem för oss. Däremot vill gärna hans mamma och hans syster ofta ge massa råd och tips och lägger sig gärna i om jag och min fästman inte är ense om något och dem får nys om det. 

    Så hade vi en diskussion, jag och min fästman, som ledde till ett gräl. Detta grälet var något vi redde ut redan på kvällen, men jag var ledsen i stunden och grät. Då ringer hans mamma mig (hon har råkat höra vårt samtal och vet att jag är hemma) och vill prata, men jag är helt nergråten och känner inte för att prata alls. Så jag svarar inte. När jag lugnat ner mig skickar jag ett sms i stil med "Hej, ja gär ledsen att jag inte svarade, men jag mådde inte alls bra just i stunden. Hoppas att du förstår". Hon ville säkert bara väl när hon ringde, men jag fixade bara inte att prata just då. 

    Efter detta har hon inte pratat med mig alls, eller svarat när jag försökt kontakta henne. Jag har pratat med min festman som inte riktigt förstår varför det blev en så stor grej och jag har försökt prata med systern, men hon sa kort och gott att det lägger hon sig inte i. Fair enough. Detta var fem dagar sedan och hon totalt ignorerar mig. 

    Jag känner mig verkligen jätteledsen. Finns det någon som ser något i allt detta som inte jag gör? Vad gör man? 

  • Svar på tråden Har jag gjort något fel? Varför gillar dem mig inte?
  • Anonym (S)
    Äldre 6 Feb 21:00
    #1

    Jag ska tillägga att min festman pratat med hans mamma och hon har sagt till honom att hon är besviken och arg över att jag inte svarade när hon bara ville mig väl. Har jag gjort så mycket fel egentligen? Jag förklarade ju i sms:et....

Svar på tråden Har jag gjort något fel? Varför gillar dem mig inte?