Inlägg från: Anonym (Respekt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Respekt)

    Han kollar på porr, hur ska jag tänka kring det?

    Anonym (Nej) skrev 2014-02-05 18:45:36 följande:
    Jag skulle inte kunna vara tillsammans med en kille som kollar på porr själv och runkar till det, tycker det handlar om kvinnosyn. Är glad att min man inte gör det (och nej, alla gör verkligen inte det, beror på vilken slags person man är). Tycker partnern ska respektera ens känslor angående det. Kommer man inte överens får man avgöra själv om man kan leva med nåt sånt.
    Så det är bara han som ska respektera dina känslor, du ska inte respektera att han inte ser på saken som du? Respekt är inte något man ska förvänta sig, man ska kunna visa det själv också.

    Jag förstår inte detta "problem" riktigt, ser detta ämne dyka upp på Familjeliv jämt och ständigt. "Min kille ser på porr, världen rasar!" Även om man har ett förhållande onanerar man ju, de flesta i alla fall, och killar/män är ju mer visuella när det gäller fantasier. Låt honom se på porr, han kommer bara ljuga om det annars och det är väl inte bra?

    Jag vet ärligt talat inte om min man ser på porr, jag frågar inte eftersom det är hans ensak enligt mig. Jag vet att vi har ett mycket bra sexliv tllsammans, och det räcker för mig. Vill han tillfredsställa sig "vid sidan av" med hjälp av porr så står det honom fritt. Han är en vuxen man och ska behandlas så.
  • Anonym (Respekt)

    Ni som inte gillar att era män ser på porr, av vilken orsak är ni egentligen emot det? Dålig kvinnosyn sade någon, men alla kvinnor som gör porr är ju inte tvingade till det á la Lovelace, en del gillar det faktiskt oc vissa kan ju tjäna riktigt hyfsat på det. Anser ni att det är otrohet på något sätt? Det kan man naturligtvis få tycka, jag personligen anser att otrohet är att ha sex med annan person, inte att enbart titta på någon och tillfredsställa sig själv.

    Hoggraviddå: Du kunde inte ha sex, och därför skötte din man saken på egen hand. Var det verkligen fel? Hans sexlust och behov av att tillfredsställa sig försvinner inte som genom ett ttrollslag för att du inte kan ha sex, och att se på film och runka var naturligtvis hans sätt att få utlopp för den.Exakt vad fick dig att må dåligt?

    Jag dömer ingen, jag undrar bara exat vad det är som är så fruktansvärt hotande med att någon ser på porr. När jag var gravid med andra barnet fick jag "sexförbud" redan i tredje månaden, jag tyckte inte jag hade rätt att kräva att min man inte skulle få njuta så mycket han kunde. Det var ju inte han som riskerade något. Nu brukade jag iofs tillfredsställa honom på andra sätt, men hade han sett på porr hade jag inte blivit sur för det (han kanske gjorde det också, jag har nte frågat).

    Mina väninnor är alla likadana, "Min man får inte se på porr!" och jag tycker det är skamligt om jag ska vara ärlig. De äger inte sina män, deras män är vuxna och har all rätt att se på porr och runka om de vill. Jag vet inte om min man gör det, jag har inte frågat eftersom det faktiskt inte angår mig. Jag älskar att ha sex med min man, och vi har ett mycket bra sexliv, men jag onanerar ändå ibland. Och det är jag säker på att min man också gör.

    Så länge någon inte föredrar "gör det själv metoden" framför att ha sex med sin kvinna är det väl lugnt?

  • Anonym (Respekt)

    Jag glömde skriva att jag tror att kvinnor som "inte låter" sina män se på porr är osäkra. Antingen är de osäkra på sig själva; sitt utseende och sin attraktionsförmåga eller så är de osäkra på att deras män verkligen älskar dem och tycker de är attraktiva. Kvinnorna i porrfilmer är ju ofta väldigt snygga och har snygga kroppar, jag tror många tjejer/kvinnor blir osäkra av det. Men ingen tjej/kvinna skulle naturligtvis någonsin erkänna det, istället kommer de med en massa floskler om kvinnosyn, för det låter ju bra, och att mannen ska ha respek flr deras känslor. Att visa respekt för mannen och låta honom se på porr om han nu vill det kommer tydligen inte på fråga.

    Vad är så fruktansvärt hotande med att en mann tittar på film och bilder med kvinnor som bir kn-llade? Skulle en man älska och åtrå sin kvinna mindre av att han ser på sånt? De allra flesta  vill väl hellre ha sex med sin kvinnna än sitta och r-nka till filmer? Det är ju om han helre gör det än har sex med sin kvinna som det är problem! Och om åna problem uppstår måste man fråga sig själv om det möjligen kan vara så att man är delaktig i problemete. Gör man allt för att hålla sin man tillfredsställd? Ställer man upp och gör saker som man kanske egentligen inte gillar, för att göra honom lycklig?

    Det sista lät kanske helt galet för en del, men jag ycker att om ens man gillar att bli avsugen ska ma absolut suga av honom ibland, även om man inte tycker det är så jävla kul att göra det!


    Anonym (Nej) skrev 2014-02-11 19:40:51 följande:
    Det har jag inte sagt? Jag säger att en sån typ av kille som jag anser det skulle inte passa mig. Jag förbjuder inte min man att göra nånting, men han är inte intresserad av att göra sånt.
    Du sa ordagrant (jag kopierar):Tycker partnern ska respektera ens känslor angående det.
    Det tolar i alla fall jag som att partnern som vill se porr ska respektera om den andra inte gillar porr, och låta bli att se på det. Det är inget skrivet om ömsesidig respekt.

    Men jag kan naturligtvis ha tolkat dig fel, och då ber jag om ursäkt!

    Som du säger är det naturligtvis allra bäst om båda har samma värderingar angående porr, så behöver ingen känna sig orespekterad (heter det så?)! Glad
Svar på tråden Han kollar på porr, hur ska jag tänka kring det?