Inlägg från: Kalaspinglan |Visa alla inlägg
  • Kalaspinglan

    Förnedringshippa?!

    Jag har faktiskt aldrig varit på en förnedringshippa. Tror däremot att en del av brudarna fasade för förnedring efter att deras systrar "skämtat" om vad som var på gång...

    Lite uppdrag tycker jag det är helt okej att ha med på en hippa, jag fick t.ex. en lista med uppdrag att utföra under dagen. Det "värsta" på min lista var att hitta minst 1 kille som skulle vara med på bild och  föreställa undersåte. Mina kompisar hade "prinsesstema" för min hippa, så jag fick göra allt möjligt sånt där, vinka till folkmassan när vi åkte förbi, ha krona och så. Fick godis som belöning för varje utfört uppdrag

    OM de skulle ha planerat in något väldigt förnedrande hade jag vägrat och åkt hem, och eftersom mina vänner känner mig vet de att jag är fullt kapabel att göra det också.

    Tyvärr är det vissa som verkar ha en "mobbarsida" när de planerar hippor/svensexor, men oftast finns det några som är kloka nog att sätta stopp för dumheterna.

    Kanske TS kan be sin blivande man att skicka ett litet mail till tärnorna och fråga lite om datum, hinta lite om vilken typ av grejer du inte vill göra (min dåvarande fästman meddelade t.ex. mina kompisar om att jag inte badar bastu) osv?

  • Kalaspinglan
    keiraknightley skrev 2014-02-10 12:03:55 följande:
    Ja känner att de flesta killar är rätt störda. Min kille kommer väll bli nersupt och ragga på tjejer på stan eller få en strippa på sig. Nu e ja väldigt fördomsfull men de är min enda tanke. De gör att ja inte vill gifta mig. Hoppas verkligen de lyssnar på dig! Annars får du sätta ner knytnäven i bordet! De ska vara roligast för dig! :)
    Min man hade jättekul på sin svensexa och den var hur städad som helst!
    Han blev hämtad på jobbet (gänget hade kommit överens med hans chef) en fredag eftermiddag när han satt och stressade med en uträkning som chefen betonat att måste vara klar den fredagen (det var alltså ett skämt). Sen åkte de iväg till nån spelhall där det var tänkt att maken skulle spela ihop minst 1000 kr (misslyckades kapitalt).

    Efter stadsaktiviteterna åkte hela gänget iväg till en stuga där de fixade middag, spelade sällskapsspel, badade bastu och säkerligen drack en och annan öl. På lördagen fick maken en ridlektion (jag rider nämligen, så de tyckte att han också bör lära sig hur man hanterar hästar). Efter ridningen hade de nån form av frågesport och var allmänt snälla.

    Jag tror det är ganska få som faktiskt går på strippklubb, är svinfulla osv. Det är nog något som förekommer mer på film än i Sverige 2014.
Svar på tråden Förnedringshippa?!