• Alyllyra

    Förnedringshippa?!

    keiraknightley skrev 2014-02-10 12:03:55 följande:
    Detta är anledningen till att ja har svårt för att vilja gifta mig i framtiden. Min förra kompis var väldig sån att hon ville att man skulle hoppa fallskärm etc eller göra pinsamma saker. Jag ser mig häller göra nån upplevelse med alla, som nån slags äventyrsbana å sen picknick eller något liknande. Har sån ångest för möhippor. Också svensexor. Ja känner att de flesta killar är rätt störda. Min kille kommer väll bli nersupt och ragga på tjejer på stan eller få en strippa på sig. Nu e ja väldigt fördomsfull men de är min enda tanke. De gör att ja inte vill gifta mig. Hoppas verkligen de lyssnar på dig! Annars får du sätta ner knytnäven i bordet! De ska vara roligast för dig! :)
    Min man fick ha fångarna på fortet med alla sina vänner, sen spelade de fotbollsgolf och drack öl och bastade och sen åkte de till en "fritidsgård för vuxna", dvs. ett ställe med mat, öl, boule och bordtennis. Så långt ifrån alla killar är störda :)

    Själv fick jag leka lekar tillsammans med mina vänner i en park och äta middag på en bra restaurang. Sen sov vi över allihop hos en kompis och dan efter fick jag gå och spela in mig själv när jag sjöng (jag älskar att sjunga så...). Det var superroligt och "lagom" pinsamt.

    Långt ifrån alla möhippor och svensexor är alltså förnedrande eller "over the top". Förhoppningsvis har man vänner som vet vad man skulle tycka om. I annat fall får man säga ifrån!
Svar på tråden Förnedringshippa?!