• Sezzie

    Förnedringshippa?!

    Hej!


    Nu har mina vänner börjat planera min möhippa i en hemlig FB grupp. Det är bara det att jag mest mår dåligt över tanken på möhippan då det pratas om förnedringsgrejer tydligen.


    Jag har sagt till mina 2 tärnor jag inte vill att det ska bli något förnedrande utan att jag vill ha en trevlig stund tillsammans med vännerna. Ena tärnan har pratat om att sälja pussar på stan- vilket jag vägrar!


    Andra tärnan har sagt att hon själv inte alls vill att det ska vara något förnedrande eftersom hon inte gillar tanken själv & heller då inte vill vara med på detta. Nu har det kommit fram ännu mera förnedringsförslag som att sälja kondomer exempelvis- utklädd såklart. & att jag ska sjunga karaoke. Jag uppskattar inte alls sånt över huvud taget. Tärnan sa då att jag inte ville ha förnedring på min hippa, men vännen som startat gruppen svarar att "ja fast det hör ju till!"


    Vad ska jag göra? Hur har ni gjort? Ni som blivit utsatta för förnedringshippa hur kände ni er?


     

  • Svar på tråden Förnedringshippa?!
  • Sezzie

    Nej jag känner verkligen så- jag VILL INTE då hoppar jag hellre hela hippan. Jag är inte sån person som tycker att sånt där är kul alls. Jag vill bara ha trevligt :/

  • Sezzie

    Samtidigt vill jag ju inte avslöja att jag VET en del av förnedringsgrejerna de pratat om för då lär det väl bli surt...antar jag...

  • Sezzie

    Till henne som planerar möhippa förnedringar nu har jag redan sagt till senast i lördags att jag inte gör liknande som att sälja pussar eller annat. Men det verkar inte tas hänsyn till tyvärr...


    Vet inte riktigt alla som är med i hemliga gruppen men jag kanske kan skicka till dem jag vet är med? Kommer väl bli surt att jag vet men i alla fall...

  • Sezzie
    sandrahs skrev 2014-02-05 13:26:09 följande:

    Va? Nu börjar jag bli nervös för min egen möhippa!


     


    Ursäkta kanske lite knapplån, men vad "brukar" tärnor hitta på för att förnedra blivande bruden? Jag vill absolut inte förnedras på min möhippa, då skippar jag den hellre än att behöva må dåligt.


    Jag håller helt med! :S
  • Sezzie
    Ello skrev 2014-02-05 13:51:26 följande:
    Om dom hittar på något sånt till mig så säger jag nej. Skiter ärligt talat i om de blir sura, varför ska de ha rätt att bli sura på mig för att jag inte vill göra något men jag får inte bli sur på dem som inte känner mig bättre än så??

    Speciellt inte om jag sagt till innan.

    Nej, ni måste börja stå upp för er själva tjejer!
    Säg nej när ni inte vill.

    Tar dom inte det så är dom ärligt talat inga bra vänner och kanske behöver dom inte ens komma till bröllopet då.
    Tack! Den där peppen var nog vad jag behöver känner jag!
  • Sezzie

    Nu har jag skrivit i gruppkonversation på FB till de inblandade att jag vill att möhippan ska vara en trevlig tillstännling utan förnedring, för det kommer jag inte tolerera. Hoppas att alla snällt accepterar det!

  • Sezzie

    Som tur är så verkar de förstå vad jag vill. Jag har skrivit till samtliga att jag inte accepterar förnedring utan vill ha en trevlig hippa. Nu hoppas jag de håller det :)

  • Sezzie

    Ja jag blir otroligt besviken om det planeras sådant i alla fall, men jag tror inte det nu. Ena av vännerna blev lite sur (hos sa inget men jag märkte det) men de andra förstår. Skulle det ändå bli sånt så har jag sagt att jag åker hem :)

Svar på tråden Förnedringshippa?!